Elazığspor'da hedef: lige 3 puanla başlamak

TFF 2. Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Karaman FK'yı ağırlayacak olan Elazığspor'da hazırlıklar, yoğun bir tempoda devam ediyor.

Elazığspor'da hedef: lige 3 puanla başlamak

Teknik direktör Bülent Yenihayat ve oyuncular, ilk maç öncesinde galibiyet hedeflediklerini vurguladı.

KERİM FREİ: "TAKIM HAZIR, 3 PUAN BEKLİYORUZ"

Takımın önemli oyuncularından Kerim Frei, "Bence takım hazır, 3 puan bekliyoruz. Herkes iyi durumda ve lige galibiyetle başlamak istiyoruz," diyerek galibiyete olan inancını belirtti.

EREN TÜRKKAL VE EFE TATLI: KAMP DÖNEMİ SONRASI GALİBİYET HEDEFİ

Eren Türkkal ise sezon öncesi hazırlıklarına Elazığ’da başladıklarını ve ardından Erzurum’da yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti. Türkkal, "Karaman maçına galibiyetle başlamak istiyoruz," dedi.

Elazığspor'da hedef: lige 3 puanla başlamak

Genç oyuncu Efe Tatlı da "Yoğun bir kamp dönemi geçirdik, çok iyi hazırlandık. İlk maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızın önünde oynamak benim için de iyi bir tecrübe olacak. Elazığspor gibi bir camiada oynamaktan dolayı heyecanlıyım," ifadelerini kullandı.

Elazığspor'da hedef: lige 3 puanla başlamak

Yağızcan Erdem ise, "Hazırlıklarımız devam ediyor, Karaman maçına hazırız. Önemli olan 3 puan almak, takım olarak da iyi hazırlanıyoruz. Hocamızın direktifleriyle beraber hafta sonu 3 puan alacağımıza eminim," şeklinde konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT YENİHAYAT: "LİGE KÖTÜ BAŞLAMA ŞANSSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYORUZ"

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat da takımın hazırlık sürecine değinerek, "Çalışmalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz, bugün de bir taktik antrenman yapacağız. 17 Temmuz’da başlayıp bu zamana kadar gelen bir hazırlığımız var. Artık maç haftasındayız ve iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Takım güzel bir seviyeye geldi. Pazar günü galibiyeti istiyoruz. 13 yıldır Elazığspor’un lige kötü başlama gibi bir şanssızlığı var, bunu da kırmak istiyoruz. Moral anlamda da galibiyet iyi olacaktır. Taraftarımızın mutlu ayrılacağı bir maç oynamak istiyoruz," dedi.

Elazığspor, Pazar günü oynanacak Karaman FK maçıyla birlikte lige galibiyetle başlama hedefinde.

Elazığspor'da hedef: lige 3 puanla başlamak