Elazığspor'da hazırlıklar sürüyür: Hedef iyi futbol ve galibiyet

TFF 2. Lige galibiyetle başlayan Elazığspor pazar günü konuk olacağı Bld. Derincespor maçı hazırlıklarını sürdürürken, antrenman öncesi teknik direktör Bülent Yenihayat açıklamalarda bulundu.

Elazığspor'da hazırlıklar sürüyür: Hedef iyi futbol ve galibiyet

Elazığspor, son maçın ardından bir gün izin yaptıktan sonra, Pazartesi günü itibariyle çalışmalara başladı. Salı günü rakip analizleri üzerinde yoğunlaştıklarını belirten teknik heyet, analiz toplantısının tamamlandığını ve sahada bu planları pratiğe dökerek hafta sonu oynanacak maça hazırlıklarını sürdüreceklerini belirtti. Takımın hedefi, rakip karşısında iyi futbol oynayarak galibiyetle sahadan ayrılmak.Elazığspor'da hazırlıklar sürüyür: Hedef iyi futbol ve galibiyet

"PROFESYONELLİK ANLAMINDA İYİ BİR TAKIMIZ"

Takımın ilk maçını kazandığını ve bu galibiyetin getirdiği moralle çalışmaların sürdüğünü belirten Elazığspor teknik direktörü Yenihayat, "Galibiyetle başladık ancak bazı şeyler zaman alacak demiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Takımımız, planlarımıza uyan, profesyonellik ve karakter anlamında iyi bir ekip. Bu da geleceğe yönelik umutlarımızı artırıyor" dedi. Elazığspor teknik heyeti, takımın her geçen hafta daha iyi futbol oynayarak ligin başındaki eksiklerini kapatacağını ve sezon boyunca iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini belirtti.

SERKAN ODABAŞOĞLU TRANSFERİ HAKKINDA

Serkan Odabaşoğlu transferiyle ilgili olarak uzun süredir görüşmelerin sürdüğünü belirten Elazığspor teknik direktörü Bülent Yenihayat, transferin henüz sonuçlanmadığını söyledi. "Serkan’ın buraya gelme isteği var, ancak kulübüyle olan anlaşmazlık devam ediyor. Henüz bitmiş bir şey yok. Bu süreç tamamen Amed kulübünün tasarrufunda. Biz de sonucu bekliyoruz" diye ekledi. Transferin sonuçlandığı yönündeki söylentilerin yanlış olduğunu vurgulayan teknik direktör Yenihayat, bu tarz haberlerin kulübü zor durumda bırakabileceğini ifade etti.Elazığspor'da hazırlıklar sürüyür: Hedef iyi futbol ve galibiyet

"FORVET GÜNDEMİMİZDE YOK, FIRSAT TRANSFERLERİNİ DEĞERLENDİREBİLİRİZ"

Transfer sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığspor teknik direktörü Bülent hoca, forvet transferiyle ilgili olarak şu anda bir görüşme yapılmadığını ve ismi geçen oyuncularla resmi bir temas olmadığını belirtti. "Kulübümüzün ekonomisine uygun bir fırsat transferi olursa hayır demeyiz" şeklinde konuştu. Kadro derinliği açısından transferin olası olduğunu söyleyen teknik direktör Yenihayat, takımın ihtiyaçlarına uygun oyuncular için kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Elazığspor, taraftar, yönetim ve medya desteğiyle başarılı bir sezon geçirmek için çalışmalarını sürdürürken, ligin ilerleyen haftalarında daha iyi futbol oynayan ve takdir edilen bir ekip olmayı hedefliyor.