Elazığspor'da 1. Etap kampı başlıyor

Bordo-Beyazlı ekibimiz, 2020-2021 sezonu hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla start verecek

Elazığspor'da 1. Etap kampı başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig’de yeni sezonda yukarıları hedefleyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, 2020-2021 sezonu hazırlıkları yarın başlıyor.

18 Temmuz Cumartesi günü kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan bordo beyazlı oyuncular, ilk antrenmanını saat 18.30’da Gökmen Yıldıran antrenman sahasında gerçekleştirecek. Bordo-Beyazlı ekibimiz 30 Temmuz’a kadar çalışmalarını devam ettirecek ve daha sonra Kurban Bayramı tatiline çıkacak.

Kurban Bayramının hemen ardından Bolu’da ikinci etap kampını yapacak olan bordo beyazlı ekip, 12 günlük çalışmanın ardından 14 Ağustos’ta kampı tamamlayacak. Üçüncü etap çalışması için yine Bolu’yu tercih edecek olan Elazığspor, 17 Ağustos’ta başlayacak 12 günlük kampı da ligin başlama takvimine göre 28 veya 30 Ağustos’ta tamamlayacak.

ERİŞ: “EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Kamp programları hakkında spor servisimize değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Ben de cumartesi günü itibariyle Elazığ’da olacağım. İnşallah akşam saatlerinde de çalışmalarımıza başlayacağız. Geçen sezondan kadromuzda olan futbolcularımızla yola devam ediyoruz. Bu ekibin başında olmak da benim adıma gurur verici. Yeni sezon için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. 3 etap halinde hazırlanacağız yeni sezona. Federasyonun planlayacağı takvime göre hazırlık programlarımız olacak. İnşallah yeni sezon için transfer tahtamızı açarız ve yapacağımız takviyelerle takımımızı hedefe ulaştırırız” ifadelerini kullandı.