Elazığspor – Çatalcaspor maç biletleri satışta

Elazığspor Kulübü, Çatalcaspor maç biletlerinde fiyat değişikliğine gitmezken, maç biletleri Elazığspor Store'den satışa sunuldu

Elazığspor – Çatalcaspor maç biletleri satışta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 7. Haftası’nda oynanacak olan Elazığspor – Çatalcaspor maçı biletleri satışa çıkartıldı. Bilet fiyatlarında yine değişikliğe gidilmedi ve 10 TL’den satışa sunuldu. 13 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'te Doğukent Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmaya yine çift doz aşısını olan taraftarlar alınacak. Biletler maç gününe kadar Elazığspor Store'den satışa sunulacak. Maç günü ise hem Doğukent Stadyumu'ndan hem de Elazığspor Store'den satışa devam edilecek.

BİLET GELİRLERİ BARIŞ BEBEK’E
Elazığspor Kulübü, aldığı karara göre Elazığspor – Çatalcaspor karşılaşmasının bilet gelirlerini 18 aylık Barış Seyhan bebeğin ailesine verecek. Bordo-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada; “Bordo Beyazlı ekibimizin kendi sahasında oynayacağı Çatalcaspor karşılaşmasının gelirlerini, SMA hastası olan küçük Barış’a bağışlayacağız. Bu nedenle Elazığspor’u seven taraftarlarımızın maça sadece takımlarına destek olmak için değil, Minik Barış’ın tedavisine de destek olmak için gelmelerini istiyoruz. Barış için Umut ol çağırımızın karşılıksız kalmayacağına inanıyoruz” ifadeleri kullanıldı.