Elazığspor'a 3 dönem transfer yasağı iddiası

Transfer engelini kaldırabilmek için çözüm yolları arayan Elazığspor, FIFA'dan gelen haberle adeta yıkıldı. Yabancı futbolcularına olan borçları nedeniyle FIFA tarafından Elazığspor'a 3 dönem transfer yasağı cezası verildiği iddia edildi

Elazığspor'a 3 dönem transfer yasağı iddiası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor’un transfer engelini kaldırabilme ümitleri, FIFA’dan geldiği iddia edilen haberle adeta yıkıldı. Yeri futbolcularına olan borçları nedeniyle sezon başında kadrosuna takviye yapamayan ve Transfer engelini Ara Transfer Dönemi’nde kaldırmayı ümit eden Elazığspor, bu kez de yabancı oyuncularına olan borçları nedeniyle FIFA engeliyle karşı karşıya kaldı.

Geçmiş dönemlerde de 12 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı cezası gibi yaptırımlarla karşı karşıya kalan Bordo-Beyazlı ekip, TFF 2. Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor.

BAŞKAN ÖZTÜRK: “İDDİALAR DOĞRU DEĞİL”

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığspor’a FIFA’dan 3 dönem transfer yasağı iddialarının doğru olmadığını, 3 futbolcu konusunda geçici transfer yasağı olduğunu ve bu yasağında borç ödendiği takdirde kalkacağını söyledi. Eski futbolcular Hamidou Traore, Sarpong ve Segbefia olmak üzere toplamda 168 Bin Euro borç nedeniyle FIFA’dan geçici transfer yasağı aldıklarını ancak bu borcun ödenmesi veya yapılandırılması durumunda yasağın kalkacağını ifade eden Başkan Öztürk, taraftarların rahat olmalarını istedi.