Elazığspor 6 eksikle Kırşehir'de

Perşembe günü deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile kritik bir maça çıkacak olan TY Elazığspor, bu maç için Kırşehir'e gitti.

Elazığspor 6 eksikle Kırşehir'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 35. Haftası’nda deplasmanda Kırşehir Belediyespor'la karşı karşıya gelecek olan Elazığspor, Kırşehir'e gitti.
Hazırlıklarının ilimizdeki etabını Pazartesi günü yaptığı tek antrenmanla tamamlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, saat 09.00’da 20 kişilik kadrosuyla Kırşehir'e hareket etti. Zorlu maç öncesinde kadrosunda önemli eksikler bulunan Elazığspor’da Yiğitcan Erdoğan, Muhammed İldiz ve Hebat Alan sakatlıkları, Cengizhan Akgün, Selim Enes Özeren ve Görkem Yağcı ise kart cezaları nedeniyle kafilede yer almadı. Teknik Direktör Cafer Aydın’ın takdiriyle Elazığspor’un 20 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor;
İbrahim Akdağ, Eren Çinkılınç, Hasan Ekici, Muhammed Düzgüner, Ömer Faruk Aydemir, Gökhan Ekmen, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci , Fırat Ergun, Fırat Sefa Öncü, Yusuf Ensar Poyrazlı, Ali Can, Cihan Canpolat , Salih Polatdemir, Murathan Özen, İzzet Topatar, Cihan Aslan, Ahmet Ormanoğlu, Muhammed Umut Akbulut ve Ahmet Burak Solakel.
Elazığspor kafilesi, Perşembe günü oynanacak olan maçın ardından kendi özel otobüsüyle ilimize dönecek.