Elazığspor, 21 futbolcuyla gitti

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, ligin 25. haftasında 24 Şubat Çarşamba günü Kastamonuspor'a konuk olacak. Bordo-beyazlı ekip bu karşılaşma için Kastamonu'ya gitti

Elazığspor, 21 futbolcuyla gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kafile saat 06.25’te tarifeli uçak ile Ankara'ya, daha sonra karayoluyla Kastamonu'ya hareket etti. Teknik Direktör Cafer Aydın'ın takdiriyle Kastamonuspor maçı kadrosunda; Ali Karataş, Okan Aytekin,  M.Umut Akbulut, Cengizhan Akgün, Hebat Alan, Ömer Faruk Aydemir, Cihan Aslan, Cihan Canpolat, Eren Çinkılınç, Kadir Bekmezci, İzzet Topatar, Muhammed Düzgüner, Hasan Ekici, Fırat Ergün, Fırat Sefa Öncü, Selim Enes Özeren Gökhan Ekmen, Yiğitcan Erdoğan, Ahmet Burak Solakel, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Kadir Taşoğlu yer aldı.
Etimesgut Belediyespor maçında aldığı ihtarla cezalı duruma düşen Muhammed İldiz Kastamonuspor maçı kafilesinde yer almazken, temsilcimizde Yiğitcan Erdoğan, Eren Çinkılınç, Cengizhan Akgün, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Selim Enes Özeren ise zorlu maça sarı kart sınırında çıkacaklar.

Aydın: “Grubu iyi tanıyorum”
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Cafer Aydın, anlaşma sonrası yaptığı açıklamada, öncelikli hedefinin takımı ligde tutmak olduğunu ifade ederek Kırmızı Grubu iyi tanıdığını ve bunun da kendisi için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.
Cafer Aydın açıklamasında; ‘‘Elazığ’da büyük bir potansiyel var tabi gönül isterdi ki daha iyi bir şartlarda Elazığ’da çalışalım ama şuan ki konumda 10 tane final maçı oynayacağız. Küme düşme hattından ne kadar çabuk kurtulursak, son haftalara ne kadar rahat girersek bizim için o kadar iyi. Ligde bulunan takımlar arasında çok fazla fark yok sadece bazı takımlarda oyuncu farkı var birde oturmuş kadrolar var ama genelde takımlardaki oyuncu kalitesi aynı. Dediğim gibi takımlar arasında çok fark yok o gün maçta kim daha çok isteyip coşkulu ister ise o kazanıyor ve puan alıyor” ifadelerini kullandı.

Düdük Yalçın Taşkınfurat’ta
4 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Kastamonu Gazi Stadı'nda oynanacak olan Kastamonuspor-TY Elazığspor karşılaşmasında İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Yalçın Taşkınfurat düdük çalacak. Hakem Taşkınfurat’ın yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi’nden Klasman Yardımcı Hakemleri Sinan Bilen ile Mücahid Adem Çelebi yapacak. Zorlu mücadelede 4. hakem olarak ise İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Serhad Ürkmez görevlendirildi.