Elazığspor 2'de 0 yaptı

Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF 3. Lig 1. Grup'un 2. Haftası'nda konuk olduğu Başkent Gözgözler Akademi FK'ya 2-0 mağlup oldu

Elazığspor 2'de 0 yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 2. Lig 1. Grup’un 2. Haftası’nda Elazığspor deplasmanda Başkent Gözgözler Akademi FK ile karşılaştı. Pazar günü Polatlı İlçe Stadı’nda oynanan maça temsilcimiz; Okan, Murathan, Gökhan, Muhammed Düzgüner, Hasan, Cihan Canpolat, Salih, Ahmet Ertuğrul, Fırat, Yusuf Ensar ve İzzet onbiriyle çıktı.
Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilk yarısında takımlar gol yollarında etkisiz kalınca devreye 0-0’lık eşitlikle girildi. İkinci yarı da kontrollü oyun sürerken Başkent ekibi 76’da dengeyi bozdu. Sarı-Kırmızılı takım Alper Önal’ın kaydettiği golle üstünlüğü yakaladı. Golden sonra Elazığspor beraberliği yakalamak için çabalasa da çabalar sonuç vermedi ve mücadelenin 90+3. Dakikasında kalecimiz Okan Aytekin direkt kırmızı kart gördü. 90+7. Dakikada Ankara ekibi Hejar’la bir gol daha buldu ve farkı 2’ye çıkardı. Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele Başkent Gözgözler Akademi FK’nın 2-0’lık üstünlüğü sona erdi. 2. hafta sonunda da galibiyet alamayan ve 0 puanda kalan temsilcimiz, 3. Hafta maçında Artvin Hopaspor’la karşı karşıya gelecek.