Elazığlılar dikkat: Merkez Bankası'ndan enflasyon raporu
Merkez Bankası, eylül ayına ilişkin yayımladığı aylık fiyat gelişmeleri raporunda, enflasyonun enerji ve hizmet sektörlerinde daha belirgin olmak üzere tüm ana gruplarda gerilediğini açıkladı. Eylül ayında enflasyonun %2,97 arttığı, yıllık enflasyonun ise 2,59 puan düşüşle I,38 seviyesine indiği belirtildi.
Eylül ayında enflasyonun %2,97 arttığı, yıllık enflasyonun ise 2,59 puan düşüşle %49,38 seviyesine indiği belirtildi.
Elazığlılar dikkat: Merkez Bankası'ndan enflasyon raporu - Ekonomi - Görselhttps://www.elazighakimiyethaber.com/elaziglilar-dikkat-merkez-bankasi-ndan-enflasyon-raporu/108714
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Elazığ Hakimiyet Haber arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.