Elazığlı Kadınlara Çağrı!

Elazığ'da yaşayan Şerife Dilek, şehirdeki kadınların desteğini istiyor.

Elazığlı Kadınlara Çağrı!

Elazığ’da el sanatları eğitimi veren ve aynı zamanda yaptığı ürünleri satışa çıkaran kadın girişimci Şerife Dilek, yıllardır hayalini kurduğu işi yaptığını ve bu konuda desteğe ihtiyacı oluğunu belirtti.

Elazığlı Kadınlara Çağrı!

“ÜRETTİĞİM EL YAPIMI ÜRÜNLERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARDIM”

Henüz tam anlamıyla başlamadığını, araştırma aşamasında olduğunu aktaran Dilek,

“Ben yıllardır içinde ticaret aşkı olan bir insanım, uzun zamandır ticarete atılmak istiyordum. Birkaç girişimim oldu ancak özel nedenlerden dolayı devamını getirememiştim. Artık bir yerden başlamam gerektiğini düşündüm ve mesleğimle alakalı bir girişim oluşturdum. Geleceğin mesleğinin internet olduğunu düşündüğüm için ürettiğim el yapımı ürünleri sosyal medya hesapları üzerinden satışa çıkardım. Henüz çok yeni olduğum için öncelikle tüketiciyi araştırmam ve nelerin daha çok talep gördüğünü öğrenmem gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

Elazığlı Kadınlara Çağrı!

Elazığlı Kadınlara Çağrı!

“KİŞİYE ÖZEL, HAYAL EDİLEN HER ŞEYİ YAPABİLİYORUM”

Yaptığı ürünlerden bahseden Şerife Dilek,

“Amacım ileriki süreçte daha büyük boyutlu iş yapmak. Şu anda sadece sosyal medya hesaplarını büyütmeye çalışıyorum. Daha geniş kitlelere hitap etmeye çalışıyorum. Özel siparişler alıyorum, makamlara verilen hediyelerin bir kısmını ben yapıyorum. Kişiye özel hayal edilen her şeyi yapabiliyorum. Düğünlerde, nikahlarda yapılan süslemeleri de yapıyorum. Her ne yapıyorsam tamamı sıfırdan el yapımı oluyor.”

Sosyal Medya Hesabı: https://www.instagram.com/kustuyudokunuslar?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ%3D%3D

Elazığlı Kadınlara Çağrı!

“ELAZIĞLI KADINLARA ÇAĞRIMDIR: ÖNCE KENDİNİZİ GELİŞTİRİN, SONRA GELİN HEP BİRLİKTE BİRBİRİMİZİ GELİŞTİRELİM”

“Elazığ’da ve özellikle Doğu bölgesinde kadın girişimciler desteklenmeli, kadınlar iş ve sosyal hayata karışıp kendilerini olabildiğince geliştirmelidir. Bunu yaparken hemcinslerimize destek olmalıyız” diyen Dilek, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

Elazığlı Kadınlara Çağrı!

“Bir ticareti yapabilmek için büyük bütçelere ihtiyaç var. Bunu yapamadığım için elimdeki imkanlarla bir yerden başladım. Araştırma evresindeyim ancak işleri büyüteceğim. Kadın girişimcilerin çalışmalarını desteklemek lazım. Elazığlı kadınlara çağrımdır: önce kendinizi geliştirin, sonra gelin hep birlikte birbirimizi geliştirelim. Elazığ’da artık tüketici toplumu olmaktan çıkmamız gerekiyor. Özellikle kadınların üretici ve girişimci konumunda olması gerekiyor. Ben önce kendimi geliştiriyorum, ardından elimden gelen neyse diğer kadınlar için çabalıyorum.

Elazığlı Kadınlara Çağrı!

Elazığlılar, toplu siparişleriniz için benimle direkt telefondan ya da sosyal medya hesabımdan iletişime geçebilirsiniz. Ben bir kadın girişimciyim ve bu konuda Elazığlı kadınların desteğine ihtiyacım var.

Elazığlı Kadınlara Çağrı!

Çocuklarımın ellerinin kalıbını çıkardığım bu örnek ürünü sizler için de yapabilirim, siz hayal kurun ve bana anlatın. Gerisini bana bırakın.”