Elazığlı Hemşehrimiz Canpolat'a Batman'da Önemli Görev

Resmi Gazete'de kararnameye göre Elazığlı Mardin Vali Yardımcısı Muhammet Taha Canpolat, Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Elazığlı Hemşehrimiz Canpolat'a Batman'da Önemli Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Resmi Gazete’de atama kararnamesi yayımlandı.

Yayımlanan atama kararnamesine göre Elazığlı Mardin Vali Yardımcısı Muhammet Taha Canpolat, Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı.

MUHAMMED TAHA CANPOLAT KİMDİR?

1991 yılında Elazığ'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elazığ'da tamamladı. 2010 yılında yerleştiği Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2014 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığının 2017 yılında açmış olduğu sınavda başarılı olarak 19.03.2018 tarihinde kaymakam adayı olarak içişleri bakanlığındaki görevine başladı. Trabzon'da il merkez stajını tamamladıktan sonra Kocaeli/Kandıra ilçesinde Kaymakam Refikliği stajında bulundu. Kars Akyaka, Malatya/Doğanşehir ve Malatya/ Akçadağ ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Kütahya' da tamamladı. Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere' de Manchester Metropolitan Üniversitesinde eğitim aldı. 2020 Eylül ayında Eskişehir Sarıcakaya ilçesinde göreve başlayıp 12 Ağustos 2022 tarihli kararname ile Mardin vali yardımcılığı görevine atanmıştı. Canpolat, son olarak Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı.