Elazığlı 3 Sporcu Milli Takımda

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2024 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Genç Low Kick, Genç Full Contact ve Low Kick Şampiyonaları gerçekleştirildi. Şampiyonalarda şehrimizi temsil eden sporcularımız milli takıma seçilmeyi başardı.

Elazığlı 3 Sporcu Milli Takımda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Low Kick, Genç Full Contact ve Low Kick şampiyonaları düzenlendi. Şampiyonalara İlimiz Sporcularından Alpaslan Hamza Kıvık, Yusuf Eren Yıldırım ve Zelal Şengür katılım sağlayarak milli takıma girme hakkı kazandı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonalar sonucunda 3 ayrı kategoride ilimiz sporcuları şampiyonalar sonucunda Türkiye sıralamasında en fazla puanları elde ettiler.

Genç Low Kick kategorisinde Alpaslan Hamza Kıvık, Genç Full Contact kategorisinde ise Yusuf Eren Yıldırım sıralamaya girerek 23 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında Macaristan’ da yapılacak olan Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonasına, Low Kick kategorisinde sıralamaya giren sporcu Zelal Şengür’ de 2-10 Kasım tarihleri arasında Yunanistan’ da yapılacak olan Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edeceklerdir.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından yapılan açıklamada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her geçen gün üstün başarılar elde etmeye devam ediyoruz. Yapılan şampiyonalara katılan sporcularımız milli takıma girmeyi başararak bizleri gururlandırdılar. Milli takıma giren sporcularımız Alpaslan Hamza Kıvık, Yusuf Eren Yıldırım ve Zelal Şengür’ ü ve antrenörlerini yürekten tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.