Elazığ Valiliği duyurdu: kütüphane 23.00'e kadar açık olacak

Elazığ Valiliği, Halk Kütüphanesi'nin kapanış saatinin öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamadığı ve kapanış saatlerinin uzatılması gerektiği yönündeki haberimizin ardından bir açıklama yaptı.

Elazığ Valiliği duyurdu: kütüphane 23.00'e kadar açık olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'da üniversiteye hazırlık amacıyla Halk Kütüphanesi'ni kullandıklarını ancak kapanış saatiyle ilgili sorun yaşadıklarını dile getiren öğrencilerin sesini ilk duyan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu olmuştu. Bu Vali Hatipoğlu, haberimizi alıntılayarak “Konuyla yakından ilgilenerek gereğini yapacağım. Öğrencilerimizin talepleri yerine getirilecektir.” demişti.

VALİ HATİPOĞLU’NDAN BİR MÜJDE DAHA

Bu gelişmenin ardından Elazığ Valiliği bir açıklama yaparak kütüphanenin kapanış saatinin 19.00’dan 23.00’a uzatıldığını ve öğrencilere sıcak içecek ikramı yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada:

“İl Halk Kütüphanesi Saat 23.00'e Kadar Hizmet Verecektir.

İstasyon Caddesi'nde bulunan İl Halk Kütüphanesi 08.00-19.00 saatleri arasında okuyucularımıza hizmet vermekteydi. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, Valimiz Numan Hatipoğlu’nun talimatıyla kütüphanemiz, 16.09.2024 tarihinden itibaren 08.00-23.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Ayrıca, okuyucularımıza Valiliğimizce sıcak içecek ikramı yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Vali Hatipoğlu’nu ve Elazığ Valiliği’ni bu hassasiyetlerinden dolayı bir kez daha kutluyor ve tüm öğrenciler adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.