Elazığ TSO İle Vakıf Katılım Bankası Arasında Protokol İmzalandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıf Katılım Bankası A.Ş. arasında Oda üyelerinin uygun koşularda kredi kullanımı ve tüm bankacılık hizmetlerinden istifade etmesine imkan sağlayan ticari protokol anlaşması Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yüce ile Vakıf Katılım KOBİ Pazarlama Müdürü Lokman Avcı ve Vakıf Katılım Elazığ Şube Müdürü Ömer Yüce tarafından Elazığ TSO'da imzalandı.

Elazığ TSO İle Vakıf Katılım Bankası Arasında Protokol İmzalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Odamız Üyelerinizin Finansmana Ulaşma İmkanlarını Kolaylaştırmak İstiyoruz…"
Protokol töreninde bir değerlendirme yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yüce Oda olarak üyelerin finansmana ulaşma hususunda önemli girişimler yaptıklarını belirterek, “Bugün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamız ile Vakıf Katılım Bankası A.Ş. arasında Odamız üyelerinin uygun koşullarda kredi kullanımı ve tüm bankacılık hizmetlerinden istifade edebilmesine imkan tanımak için hazırlanmış olan Protokolümüzü imzalamak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. İçinden geçmekte olduğumuz pandemi sürecinde iş dünyasının en önemli beklentilerinin başında uygun koşullarda finansmana ulaşma gelmektedir. Elazığ iş dünyasının bu beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verme adına Odamız tarafından çok yoğun çalışmalar ve girişimler yapılmıştır. Bu çalışmalarımızdan biri de bankalarla ticari protokoller imzalamaktır. Bugün Vakıf Katılım A.Ş. ile imzalayacağımız protokolün hazırlanmasında bizlere büyük destekler veren Vakıf Katılım KOBİ Pazarlama Müdürü Sayın Lokman Avcı ile Vakıf Katılım Elazığ Şube Müdürü Sayın Ömer Yüce’ye teşekkür ediyor, protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

"Elazığ İş Dünyasına Değer Katmak İstiyoruz…"
Vakıf Katılım KOBİ Pazarlama Müdürü Lokman Avcı’da değerlendirmesinde Elazığ TSO ile işbirliği içerisinde ilin ekonomi ve sanayisine çok geniş bir işbirliği alanı içerisinde değer katmak istediklerini belirterek, “Bankanın, üyelere sağlayacağı finansmana erişimin kolaylaştırılması ve bankacılık hizmetlerindeki özel koşulların yanı sıra, bankacılık mevzuatının izin verdiği ölçüde, karşılıklı faydanın mevcut olduğu alanlarda işbirliği yapmak istiyoruz.

 Bu anlamda araştırma programlarının desteklenmesi, bilimsel teknik ve mesleki yayınların hazırlanması, paylaşılması ve ortak belirlenen mecralarda yayınlanması, diğer işbirliğine dayalı faaliyetler ve yardımların desteklenmesi ve geliştirilmesi yoluyla taraflar arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla ortak çalışma alanlarının belirlenmesi de protokolün iş birliği konuları arasındadır. Oda üyelerine yönelik olarak tüm bankacılık hizmetlerinde indirimli tarifelerin uygulanması ve Katılım bankacılığı, dış ticaretin finansmanı, KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansmana erişimi ile ilgili araştırma ve ortak çalışmalarla Elazığ iş dünyasına değer katmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.
 

Elazığ TSO İle Vakıf Katılım Bankası Arasında Protokol İmzalandı
Elazığ TSO İle Vakıf Katılım Bankası Arasında Protokol İmzalandı