Elazığ TSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar Başkanlığında, Elazığ TSO Konferans Salonunda yapıldı.

Elazığ TSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yaşar, pandemi sürecinin yaratmış olduğu küresel ekonomik kriz ve 24 Ocak depreminin tüm olumsuz koşullarına rağmen Elazığ TSO’nun hiçbir projeden vazgeçmeden kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

ELAZIĞ İŞ DÜNYASINI KUTLUYORUZ
Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Ülke ve Elazığ ekonomisiyle ilgili genel bir değerlendirmede bulunarak, dünyada yaşanan ekonomik daralmalar ve ilimizin yaşamış olduğu deprem felaketine rağmen iş dünyasının kararlı duruşunun çok değerli olduğunu ifade etti.

Başkan Yaşar konuşmasında; “Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra yaz mevsiminin bitmesiyle birlikte, okulların açılması ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de hareketlilik yaratmıştır.Oda olarak zaman zaman sosyal medya üzerinden yapmış olduğumuz duyurularla işyerlerimizin pandemi kurallarını esnetmeden aynı duyarlılıkla devam etmesi gerektiği hususunda bilgilendirmeler yaptık.İlimiz bildiğiniz gibi hala turuncu kategoride olup, pandemi riskinin yüksek olduğu iller sıralamasında bulunmaktadır. Okullarımızın açık kalması, işletmelerimizin mevcut durumunu koruması ve iç piyasanın canlı kalması için pandemi kurallarına hassasiyet gösterilmesi hususunda üyelerimizi bilgilendirmeye devam edilmesinde yarar olduğunu düşünmekteyiz.

24 Ocak depremi ve ardından başlayan ve tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecine rağmen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımızda ve hizmetlerimizde herhangi bir aksama olmadan başta üyelerimiz olmak üzere ilimize en etkili hizmeti vermenin gayretindeyiz. 

Geçtiğimiz ay içerisinde Bağımsız Denetleme Kurumu olan Türk Loydu ve TOBB Akreditasyon Dairesi tarafından Odamızda iki gün süren tetkik neticesinde hizmet kalitemiz bir kez daha tescillenmiştir.İçinden geçtiğimiz bu zor döneme rağmen 103 madde üzerinde yapılan denetim sonrasında hemen her maddede iyileşme olduğu ve bir önceki denetime göre 10 puan bandında bir yükselme olduğu tespit ve teyit edilmiştir.Ben bu vesile ile, Siz değerli Meclis Üyelerimizi, Yönetim Kurulumuzu, Meslek Komite Üyelerimizi, Oda Profesyonellerimizi ve tüm Üyelerimizi kutluyorum.”dedi.