Elazığ TSO başkanı Alan'dan teşekkür

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Baskil ilçe yolunun 4 şerit olması yönünde Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür etti.

Elazığ TSO başkanı Alan'dan teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında Baskil yolunun hala iki şeritli olduğu ve ilçeye yakışmadığı gündeme gelmiş, Başkan Alan da bu konuyu yetkililere taşıyarak çözümü noktasında girişimlerde bulunacağını dile getirmişti.Başkan Alan,  Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş’i makamında ziyaret ederek sorunu aktarmıştı. Karayolları Bölge Müdürü Güneş ise kısa bir süre sonra Baskil yolunun 4 şeritli olması amacıyla çalışmaların başlatılacağını dile getirmişti.  Bu görüşmelerin ardından Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Elazığ-Baskil Karayolu’nun 4 şerit olması için yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

ÇALIŞMALARIN BAŞLAMASINDAN MEMNUN

Elazığ-Malatya karayolu Baskil yol ayrımından itibaren ilk etapta 5 km’lik yol yapımı için Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına başlamasından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Alan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: 

“İlimizin sanayi ve ekonomik gelişmesi yanında, farklı alanlarda yaşanan sorunlar ve çözümleri noktasında da taleplerimizi dile getiriyor ve yetkililerden destek istiyoruz. İlimize en yakın ilçe olmasına rağmen yolu hala iki şerit olan ve ilçeye yakışmayan yolumuzun 4 şerit olarak yapılması konusunda taleplerimizi ilettiğimiz Karayolları 8. Bölge Müdürümüz Sayın Yusuf Güneş, konuyla ilgili teknik ve ihale süreçlerini tamamladı ve çalışmalara başlandı. Bu konunun çözülmesinde önemli katkıları olan Karayolları Bölge müdürümüz ile ilimiz Ak Parti milletvekillerimize ve Ak Parti İl Başkanımıza, şehrimiz ve Baskilli hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.