Elazığ Teknova OSB Altyapı Yapım Sözleşmesi İmzalandı

9 Mart 2021 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı Yapım işi sözleşmesi imzalandı.

Elazığ Teknova OSB Altyapı Yapım Sözleşmesi İmzalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleşen ihale sonucu Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı Yapım işini İmaj Alt Yapı – Üst Yapı A.Ş. üstlendi.

Valilik binasında noter huzurunda düzenlenen imza törenine Elazığ Valisi Erkaya YIRIK, Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, Elazığ Teknova OSB Müdürü İlkay AKÇAN, ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü ALTINTAŞ , İmaj Alt Yapı – Üst Yapı A.Ş. ortakları Mustafa KORKUTATA ve Yusuf BUDUNOĞLU katıldı.

İlimize bir güzel haberi daha vermenin mutluluğunu yaşayan Vali YIRIK “ İlimize kazandırmış olduğumuz Teknova Organize Sanayi Bölgemizin alt yapı ihalesi yaklaşık 189 milyon TL’lik bir bedelle ihaleye çıkmış ve ihale neticesinde yüzde 56’lık bir kırımla yaklaşık 83 milyon TL ile İmaj Alt Yapı – Üst Yapı A.Ş. firması tarafından alınmıştır.

İnşallah ilimizde ivme kazanmış sanayi yatırımları 2. Organize Sanayi Bölgemizin de devreye girmesiyle hedeflerini büyütmüş, ölçeğini genişletmiş olacaktır ve hemşehrilerimize iş imkanı sağlayarak Elazığ’ımızın gelişmesine katkı sağlayacaktır.” dedi ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.