Elazığ TEİAŞ sporcusu, Türkiye 3.'sü oldu

Elazığ TEİAŞ sporcusu, Türkiye 3.'sü oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kulüp Başkanlığını Bölge Müdürü Ahmet Saraç'ın yürüttüğü, TEİAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Elazığ Şubesi Güreş Takımı, antrenör İlyas Peker'in yönetiminde çalışmalarını sürdürürken, 03-05 Nisan tarihleri arasında, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya - Kemer'de düzenlenen, Greko-Romen Güreş Milli Takım seçmelerine katıldı.
TEİAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Elazığ Şubesi Güreş Takımından Yunus Emre Canpolat, 57 kg'da Türkiye 3.’sü olarak, Güreş Milli Takım Kadrosuna katılma yolunda önemli bir başarı elde etmiştir.

BAŞKAN SARAÇ: “SPORCUMUZ ELAZIĞ İÇİN YÜZ AKI OLDU”
Kulüp Başkanı Ahmet Saraç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “TEİAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Elazığ Şubesi olarak, Gençlerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimini desteklemek, sağlıklı ve zinde bir nesil yetişmesi adına kulüp olarak çeşitli spor dallarında faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bu anlamda kurduğumuz Güreş Takımımız Kulübümüz ve Elazığ için yüz akı olmuştur. Greko-Romen Avrupa ve Dünya şampiyonası Milli Takım Hazırlık Kampı için yapılan elemelerde sporcumuz, Yunus Emre Canpolat’ı 57 kg’da Türkiye 3.’lüğü derecesi ile Milli Takım Hazırlık Kampına seçilmesine dolayı, Antrenör İlyas Peker Hocamızı, Sporcumuz ve Güreş Takımımızı yürekten kutluyorum. İnşallah Elazığ'a kupalar, başarılar ile dönecek sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun" dedi. 

Elazığ TEİAŞ sporcusu, Türkiye 3.'sü oldu
Elazığ TEİAŞ sporcusu, Türkiye 3.'sü oldu