Elazığ Spor Üssü Olacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 'Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu' Tanıtım Toplantısı'nda spora ayrı bir parantez açtı ve Elazığspor'un şampiyonluk hedefine olan inancını dile getirdi.

Elazığ Spor Üssü Olacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bölge sporunu heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu tanıtım toplantısında projelerini açıklayan başkan Şerifoğulları bölge sporu adına önemli bir projeye imza atacaklarını müjdeledi. Hazar Gölü kıyısında kuracakları Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ile takım ve bireysel sporcuların kamp yapma olanağı bulacaklarını kaydeden Başkan Şerifoğulları bölge takımlarının da tesisleri kullanarak Elazığ’a önemli bir yatırım kazandıracaklarını kaydetti.

“O SENE BU SENE”
Elazığspor’a her anlamda destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Şerifoğulları, “Takımımızın hak ettiği liglere çıkması için mücadelemiz devam edecek. İnşallah takımımız şampiyon olacak, O Sene, Bu Sene” dedi.
Doğukent Mahallesi’ne Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da kazandıracaklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Geleneksel Spor Dalları Tesisi de kuracaklarını belirtti.

Elazığ Spor Üssü Olacak