Elazığ Siyaseti İçin Flaş İddia

Kanal Fırat ekranlarında her hafta 'Analiz' programında Furkan Dilaver'in konuğu olan Doç. Dr. Adem Doğan, ilimiz siyaseti ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Elazığ Siyaseti İçin Flaş İddia
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde bazı çevrelerin siyasi mühendislik projeleri yürüterek şu an bakan yardımcısı olan bir ismin, milletvekili yapılmak istendiğini ifade etti.

Bu bakan yardımcısının hemşerimiz Hadi Tunç olmadığını da ifade eden Doğan, bu ismin Elazığ doğumlu dahi olmadığını dile getirdi.

Milletvekili yapılmak istenen ismin Akit Gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu’nun sosyal medya hesabına bakıldığında özelliklerinin daha yakından görüleceğini ifade eden Doğan, bu ismin bayan olduğunu da sözlerine ekledi.

Doç. Dr. Adem Doğan, ilimiz insanının siyaset mühendisliğine öteden beri prim vermediğini ve bunun halkta ters teptiğini 1957 Elazığ seçimleriyle örneklendirdi.

Daha önceki seçimlerde Demokrat Partiye 6 milletvekili veren Elazığ’ın, yapılan dayatma ve sorumsuz davranışları sebebiyle bu partiye tepkisinden dolayı ilk seçimde 6 milletvekilini CHP’ye verdiğini söyledi.