Elazığ, Malatya, Diyarbakır Dikkat! Resmen Geliyor!

Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Hatay, Kilis, Osmaniye, Adana, Gaziantep dedi tek tek açıkladı bu illeri neler bekliyor olacak?

Elazığ, Malatya, Diyarbakır Dikkat! Resmen Geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından deprem illeri için hava durumuna dair açıklamalar yapıldı, sık sık detaylı bilgi verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son olarak 16 Şubat ve 20 Şubat arasındaki hava durumu hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Peki deprem illerini bu dört günde nasıl bir hava bekliyor olacak?

MALATYA DİYARBAKIR ELAZIĞ ŞANLIURFA VE DİĞER İLLERİ NELER BEKLİYOR?
Malatya’da vatandaşları Cumartesi günü yağışlı bir hava beklerken Pazar günü ise parçalı bulutlu bir hava bekliyor olacak. Yeni haftaya ise Malatya güneşli bir şekilde uyanacak. Sıcaklıklar da Malatya’da önümüzdeki hafta yükselmeye başlayacak.

Diyarbakır’da Cumartesi günü yağmur ihtimali olan parçalı bulutlu bir hava beklenirken Pazar günü de aynı hava devam ediyor. Pazartesi günü ise güneşli bir hava tahmin edilirken sıcaklıkların da 15 derecelere kadar çıkacağı tahmin edilmekte.


Elazığ’da hafta sonu parçalı bulutlu geçerken pazartesi günü güneşli bir hava durumu Elazığlıları karşılayacak. Elazığ’da da sıcaklıkların artması tahmin edilmekte.

Adıyaman ise hafta sonuna yağışlı girerken pazartesi günü sıcaklıklar artmaya başlayacak.

16 Şubat'ta Gaziantep'te 10 derece olarak görülen en yüksek hava sıcaklığı, 20 Şubat'a geldiğimizde 12 dereceye kadar çıkıyor olacak. Meteoroloji bölgede yaşayan vatandaşlarımızın söz konusu tarihler arasındaki hava durumunu öğrenmelerinde fayda olduğu ifade edilirken önümüzdeki hafta Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerinde sıcaklıkların genel olarak artacağı bekleniyor.