Elazığ'lı Özlem Fenerbahçe'de

Elazığ' lı Özlem Güven 8 yaşında voleybola merak sarmasıyla başladığı branşta kendini geliştirmesi, çalışması ve azmi sayesinde Fenerbahçe' ye transfer oldu.

Elazığ'lı Özlem Fenerbahçe'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

01.10.1997 Elazığ doğumlu Özlem Güven öğrenimini Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesinde tamamlayıp akabinde Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi – Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 8 yaşında başladığı voleybol branşında Okul Sporlarında Türkiye Şampiyonluğu elde edip aynı zamanda Kulüpler düzeyinde de DSİ, İl Özel İdaresi Spor Kulübü 1. Lig, Mardin Büyük Şehir Belediyesi 1. Lig, Çukurova Belediyesi 1. Lig, Bolu Belediyesi Süper Lig, Aydın Büyük Şehir Belediyesi Süper Lig, PTT Ankara Spor Kulübü Süper Liglerinde oyandı ve bu yıl ise Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer oldu.

Elazığ da kadın voleybolcularımızdan Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olarak bir ilki yaşatan Özlem Güven ilimizi temsil etmesinin gururunu yaşatıyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Spor Lisesinde çalıştığım yıllarda öğrencim olan Özlem Güven, Türkiye’nin çeşitli kulüplerinde voleybol oynayarak başarılara imza atan Özlem’ in bu başarısı gerek Gençlik ve Spor Ailesi olarak bizleri gerekse ilimizi gururlandırdı. Bu konuda bizler Elazığ’ da yetişen kızımıza transfer olduğu Fenerbahçe Spor Kulübünde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.