Elazığ Kuaförler Ve Berberler Odasından Önemli Açıklama

Elazığ Kuaförler ve Berberler Odası yazılı bir açıklama yaparak,'Güzellik Merkezlerine operasyon yapıldı veya bizim meslek grubumuzdan birilerinin göz altına alındığı yönünde özellikle sosyal medya platformlarında çıkan haberler mesnetsiz ve asparagas olduğu kadar da iftira içermektedir' denildi.

Elazığ Kuaförler Ve Berberler Odasından Önemli Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklamanın devamında, ”İçişleri Bakanlığının talimatları ilimiz kolluk kuvvetlerinin de başarılı çalışmaları neticesinde ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da bazı işyerlerine eşzamanlı baskınlar yapılarak gayri meşru işlerle uğraşanların gözaltına alınması kamuoyunda takdirle karşılanmıştır.

Kamunun düzeni adına yapılan bu eşzamanlı operasyonlar bir kesim tarafından güdümlü olarak sanki ilimizde faaliyet gösteren Güzellik Merkezleri ve akademilerine yapılmış gibi güdümlü bir algı yaratma çabası içerisinde olduğunu üzülerek takip etmekteyiz.

Elazığ Kuaförler ve Berberler Odası olarak bizlerin de desteklediği bu tür operasyonlarda şehrimizde bir tane bile Güzellik Merkezi ve Akademilere operasyon yapılmadığı gibi kolluk kuvvetleri tarafından gözaltına alınan bir tek bile meslektaşımızın olmadığını kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Güzellik Merkezlerine operasyon yapıldı veya bizim meslek grubumuzdan birilerinin göz altına alındığı yönünde özellikle sosyal medya platformlarında çıkan haberler mesnetsiz ve asparagas olduğu kadar da iftira içermektedir.

Odamız olarak sık sık denetim ve ziyaretlerde bulunduğumuz her bir meslektaşımızı üzen ve inciten bu tür haberlerden dolayı meslektaşlarımıza her türlü güvenimiz tam olduğu gibi sonuna kadar da arkalarında duracağımızın mesnetsiz bu tür haberleri çıkaran ve yayanlar hakkında da yasal işlemleri başlatacağımızı Elazığ kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” denildi.