Elazığ Kent Konseyi yeni dönem ilk yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi

31 Temmuz 2024 tarihinde yapılan Elazığ Kent Konseyi Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda Kent Konseyi Başkanlığına güven tazeleyerek yeniden seçilen M. Nafiz Koca, Elazığ Kent Konseyi Yürütme Kuruluna Seçilen Üyeler ile yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Elazığ Kent Konseyi yeni dönem ilk yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

04.09.2024 Çarşamba günü Elazığ Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleştirilen Elazığ Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısında, yeni dönemde izlenecek yol haritası belirlenerek, yapılacak çalışmalar için görev dağılımı planlaması yapıldı.

Ayrıca toplantıda Tüm Elâzığ Muhtarlar derneğinin tavsiyesi üzerine şehrin siyasileri, STK’ları ve diğer dinamikleriyle 14 Eylül Tarihinde Kent Konseyinde bir araya gelinerek depremden dolayı yıkılıp yapılacak konutlarla alakalı Elazığ’ın da yarısı bizden kampanyasına dahil edilmesi için gerekli çalışmanın başlatılacağına karar verildi.

Toplantı sonunda Başkan M.Nafiz Koca ; yeni dönemde Yürütme Kurulu ile birlikte Elazığ için başarılı çalışmalara imza atacaklarını dile getirirken hayırlı olsun temennisinde bulunarak yol arkadaşlarına yapacakları çalışmalarda başarılar dilediler.