Elazığ Karakoçan'dan 3 transfer daha!

Misli.com 3. Lig'de yeni sezon öncesi dış transfer çalışmalarına devam eden Mavi-Beyazlı ekibimiz, Ekrem Sütçü'nün ardından 3 futbolcuyla daha anlaşmaya vardı

Elazığ Karakoçan'dan 3 transfer daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Yeni sezon öncesi Teknik Sorumlu Ender Çınar’la yeniden sözleşme imzalayan ve Ekrem Sütçü’yü renklerine bağlayarak 10 numara mevkii için önemli bir ismi kadrosuna katan Elazığ Karakoçan FK, 3 futbolcuyla daha söz kesti. Temsilcimiz yeni sezon için Çarşambaspor’dan kaleci Eren Yılmaz, Nevşehir Belediyespor’dan sağ kanat Fatih Kıran ve Ağrı 1970 Spor’dan sol bek Cuma Ali Üzüm’le her konuda anlaşmaya vardı.

TRANSFERLERİMİZİ TANIYALIM
Eren Yılmaz - Kaleci

1993 Samsun doğumlu olan Eren, Samsunspor altyapısında başlayan kariyerinde Bağcılarspor, Tekirdağspor, Orhangazi Belediyespor ve son olarak Çarşambaspor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon 17 lig maçında kale bekleyen Eren, özellikle temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK maçında yaptığı başarılı kurtarışlarla dikkat çekmişti.

Fatih Kıran – Sol Kanat
1993 Almanya Münih doğumlu olan Fatih, Türkiye kariyerine Demir Grup Sivasspor’la giriş yaptı. Daha sonra Göztepe, Sivas Belediyespor, Bandırmaspor ve Yomraspor formaları giyen Fatih, son olarak Nevşehir Belediyespor’da oynadı. Geçtiğimiz sezon toplamda 32 maça çıkan Fatih,  toplam 9 gol attı.

Cuma Ali Üzüm – Sağ Bek
1992 Elazığ doğumlu olan Cuma Ali, Elazığ Belediyespor’da başlayan profesyonel kariyerinde Siirtspor, Payasspor, Derincespor, S. Vanspor, Payasspor, Muğlaspor ve son olarak Ağrı 1970 Spor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon 25 maçta forma giyen Cuma Ali, teknik sorumlu Ender Çınar’ın Elazığ amatöründen eski futbolcusu.