Elazığ İÖİ'de yüzler gülüyordu

Eurocup eleme turu ilk maçında Paok'u 62-58 yenen Elazığ İl Özel İdare'de maç sonu yüzler gülüyordu

Elazığ İÖİ'de yüzler gülüyordu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu
Tarihinde ilk kez bir Avrupa takımını ağırlayan Elazığ’da, alınan galibiyet yüzleri güldürdü. Paok’u 62-58 yenerek Avrupa serüvenine galibiyetle başlayan Elazığ İl Özel İdare’de maç sonu Başantrenör Aziz Akkaya ile sporcular Hatice Şuğranur Sönmez ve Nuran Tutsak açıklamalarda bulundu.
Elazığ’da ilk kez bir Avrupa maçına oynandığına dikkat çeken Başantrenör Aziz Akkaya, “Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim. Maçın başındaki fark herkesi yanılttı sonuçta onlarda kötü bir takım değil. Sonuçta biz daha iyi oynadık, onlar da kaçırmışlardı. Perşembe günü biraz daha fazla taraftar desteği bekliyoruz. Çünkü Elazığ’da salonun hep dolu olduğu söyleniyordu bize ama bugün maalesef çok fazla destek yoktu. İnşallah Perşembe günü taraftar desteğini daha fazla arkamıza alıp bu turu geçeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Hatice Şuğranur Sönmez maça çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Çok konsantre çıktık maça. İlk yarı elimizden geleni yaptık. İkinci yarı bir düşüş yaşadık ama bu durum bizi yere düşürmedi. İkinci maçta çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Galibiyetten dolayı çok mutlu oldukları belirten takımın oyun kurucusu Nuran Tutsak ise, “Evimizde çok güzel bir maç oynadık. Elimizden geleni gerçekten yaptık. Maç sonuna kadar çok iyi oynadık. Maç içinde düşüşler, inişler, çıkışlar olabilir bu basketbol. Seyircimiz sağolsun bizleri yalnız bırakmadı. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Mutluyuz kazandığımız için. Önümüzdeki Perşembe günü de kazanıp Eurocup’ta yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.