Elazığ'ın yeni takımı, sponsorluk anlaşması yaptı

Elazığ'ın yeni takımı, sponsorluk anlaşması yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizi 2021-2022 Basketbol sezonunda Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil edecek olan Elazığ Basketbol Kulübü sezona hazırlık kapsamında idari çalışmalarına devam ediyor. Bölgesel Ligde güçlü bir kadro ile 1.Ligi hedefleyen kulübümüz yeni sezon öncesinde ilk sponsorluk anlaşmasını gerçekleştirdi.

Elazığ Basketbol Kulüp Başkanı Halit Ziya Ağcabay ve Sportif Direktör Engin Yağlı'nın girişimleriyle İstanbul'daki görüşmeler sonucunda Gen Era Diagnostik AŞ ile ana sponsorluk anlaşması yapıldı.

Ana Sponsorluk anlaşmasının ardından imzalar atılırken, Gen Era Diagnostik AŞ sahibi Elazığlı hemşehrimiz Alper İşeri'ye isminin yazılı olduğu kulübümüzün forması takdim edildi.

İmza töreninin ardından değerlendirmelerde bulunan Gen Era Diagnostik AŞ sahibi Alper İşeri her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirtirken, geçmiş yıllarda kendisininde Elazığ'da basketbol oynadığını camiayı yakından tanıdığını ve Elazığ'ı temsil edecek kadın basketbol takımına sponsor olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.

Elazığ Basketbol Kulübü Başkanı Halit Ziya Ağcabay ise sponsorluk desteğinden dolayı Alper İşeri'ye teşekkür ederken, İstanbul'da bir dizi görüşmeler yaptıklarını bundan sonraki süreçte Kulübün çalışmalarını, hedeflerini anlatmaya devam edeceklerini söyledi.