Elazığ'ın yeni en işlek caddesi belli oldu!

Gençler son zamanlarda oldukça fazla kafelerde vakit geçirmeye başladı. Kafe sahipleri ise müşteri çekmek için bir rekabet haline girmiş durumda.

Elazığ'ın yeni en işlek caddesi belli oldu!

Rekabet haline giren işletme sahipleri sürekli yenilikler ile öne çıkıyor. Elazığ’da son zamanlar oldukça revaçta olan Elysium Cadde boyu ise şehrin en işlek yerlerinden biri oluş durumda. Hakimiyet olarak bu caddeye gidip oradaki vatandaş ve işletmecilere neden bu caddenin oldukça yoğun olduğunu sorduk. İşte detaylar…

Elazığ'ın yeni en işlek caddesi belli oldu!

“GÜZEL BİR ATMOSFER VAR”

Öğrenci olduğunu belirten bir vatandaş: “Sabah saatlerinde sakin olduğu için staj dosyamı yazmaya geldim. Akşamları oldukça yoğun oluyor. Yeri geliyor oturacak yer bulamıyoruz mekanlarda. Güzel bir atmosfer var. Alışılagelmişin dışındaki mekanlar burada açıldı.” Dedi.

“İŞLEK OLARAK GELEBİLECEĞİM TEK YER”

Mersin’den Elazığ’a okumaya gelen genç vatandaş ise: “İşlek olarak gelebileceğim tek yer burası olduğu için buradayım. Mersin’den geliyorum Elazığ’da öğrenciyim. Buranın atmosferi Mersin’e yakın olduğu için tercih ediyorum. Eskiden Kanal boyunda gezerdim. Şimdi oraya ne olduğu belirsiz insanlar geliyor. Üniversite kampüsünde oturulacak pek mekan yok. Üniversiteye çok yakın burası öğrenciler bu yüzden burayı tercih ediyor.” Şeklinde konuştu.

Elazığ'ın yeni en işlek caddesi belli oldu!

“GENÇLERE HİTAP EDİYORUZ”

Cadde boyundaki bir işletmede müdür olan vatandaş ise: “Yeni açılan kafeler olarak şu an gençlere çok fazla hitap ediyoruz. Güler yüzlü hizmet sağlıyoruz. Yeni bir yerleşim yeri. Oldukça fazla mekan var.”  Diyerek konuşmasını bitirdi.

“ÜNİVERSİTEYE YAKIN”

Cadde boyunda bir işletmeye sahip olan vatandaş ise: “üniversiteye yakın olmasından dolayı gençler burada oldukça fazla zaman geçiriyor. Son dönemde cadde bir cazibe merkezi haline geldi. Gençlerde kalabalığı sevdiği için burayı tercih ediyor. Bizde bu durumdan oldukça memnunuz.” Dedi

Elazığ'ın yeni en işlek caddesi belli oldu!

“BİR AİLE ORTAMI VAR”

Bu cadde de çalışan vatandaş ise: “Burada çalışmaktan çok memnunum. Bir aile ortamı var. Genellikle öğrenci kitlesi burada. İşleyiş oldukça güzel. Böyle giderse çok güzel olur.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

Elazığ'ın yeni en işlek caddesi belli oldu!