Elazığ'ın O İlçesine Talih Kuşu Kondu!

Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından kayısı işleme, paketleme ve analiz laboratuvarı tesisi Elazığ'a kazandırılacak.

Elazığ'ın O İlçesine Talih Kuşu Kondu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Elazığ’a yeni bir tesis kazandıracak.

ETAK Elazığ’da üretilen kayısıların Elazığ ve bölgeye en sağlıklı ve hijyenik bir şekilde ulaştırılması için kolları sıvadı.

Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi; kayısı işleme, paketleme ve analiz laboratuvarı tesisisin açılışını yapacak.

Baskil’de inşa edilen ve birçok kişiye istihdam sağlayacak tesisisin açılışı 3 Ağustos Cumartesi günü saat 16.30’da gerçekleştirilecek.

Tesisin açılışına; Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, ETSO Başkanı İdris Alan ve çok sayıda davetli katılacak.

ETAK Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Beyarslan, yaptığı açıklamada; “Yeni fabrikamız, kayısı işleme, paketleme ve analiz laboratuvarı ile bölgedeki tarımsal üreticilere daha kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı hedeflemektedir. Bu önemli adım, bölgenin ekonomik kalkınmasına ve tarımsal üretiminin artırılmasına büyük katkı sağlayacaktır. ETAK olarak, bölge halkının ve üreticilerimizin desteğiyle daha büyük projelere imza atmayı ve Elazığ’ın tarımsal potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Açılış etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırmanızı ve bu heyecanımızı paylaşmanızı diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.