Elazığ'ın Kahramanları Bu Kez Doğayı Kurtardı

Elazığ İtfaiye personelleri atıl durumda bulunan tır dorsesini geri dönüşümle yenileyerek hem doğaya vereceği zararın önüne geçtiler hem de olası bir afet durumunda hem Elazığ hem de civar illere fayda sağlayacak bir yapıyı gönüllü olarak şehrimize kazandırdılar.

Elazığ'ın Kahramanları Bu Kez Doğayı Kurtardı

Elazığ’da ve çevre illerde herhangi bir sorun olduğunda kendi ailelerini ve canları hiçe sayarak bir an bile tereddüt etmeden yardıma koşan Elazığ Belediyesi İtfaiye ekipleri r bu kez yine vatandaşların yararına olacak bir çalışmayı gönüllü olarak hayata geçirdi.

Elazığ'ın Kahramanları Bu Kez Doğayı Kurtardı

ATIL TIR DORSESİ AFETLERDE ÇALIŞACAK BİR YAPIYA DÖNÜŞTÜ

Elazığ’da atıl halde duran bir tır dorsesini gören itfaiye ekipleri her zaman olduğu gibi toplum yararına düşünerek bir proje üretmeyi düşündüler. Bu düşünce çok kısa süre içerisinde eyleme dönüştü. Tır dorsesinin özellikle afetler vatandaşların konaklayabileceği ya da çorba, yardım malzemesi gibi ürünlerin stoklanıp dağıtılabileceği bunun yanında merkeze uzak noktalarda acil koordinasyon merkezi olarak da kullanılabilecek bir yapı haline getirmek için kollar sıvandı. Tır dorsesinin amaçladıkları yapıya dönüştürmek için günlerce büyük bir emek ortaya koyan kahramanlarımız düşüncelerini büyük oranda hayata geçirdi ve hem doğayı kurtaracak hem de afet ya da olumsuz bir durumda fayda sağlayacak bir yapıyı gönüllü olarak şehrimize kazandırdılar.

Elazığ'ın Kahramanları Bu Kez Doğayı Kurtardı

VATANDAŞLAR TAKDİR ETTİ

Herhangi bir afet durumunda değerlendirilmek üzere hazırlanan tır dorsesi tamamlandığında çok amaçlı kullanım alanı olarak hizmete sunulacak. Deprem, sel, yangın demeden vatandaşın yararına çalışan Elazığ itfaiye personelleri gönüllü olarak yaptıkları bu çalışmayla da vatandaşların takdirini kazandı.