Elazığ için Yeni Vizyon

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 4.5 yıllık hizmetlerini 'Söz verdik, Yaptık' mottosuyla ve her boyutu ve içeriği özenle hazırlanmış bir programla kamuoyuna tanıttı.

Elazığ için Yeni Vizyon
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Program, gerek seçilen mekânı, gerekse mekânın düzenlenmesi kusursuzdu. Şehrin yöneticileri, muhtarlar, STK başkanları, medya mensupları, kısaca şehre dair sözü, düşüncesi ve fikri olan hemen herkes programa davet dilmişti.

Öncelikle Başkan Şerifoğulları’nın 4.5 yıla hem de üç deprem bir de hayatı kilitleyen pandemiye rağmen bu kadar hizmeti nasıl sığdırdığına hem şaşırdık hem de gurur duyduk.

Zorlu süreçlere rağmen hizmetler sağanak olup yağmıştı aziz şehrimize bu süre içerinde. Hem de öyle-böyle hizmetler değil… Parayı toprağa gömüp üzerini örttüğünüz altyapıya girmişsiniz, hem de vatandaşta oluşturacağı tüm rahatsızlıkları bile bile…  

Usta ve duayen siyasetçilerin “girme” nasihatlerine rağmen “siyasi hayatıma dahi mal olsa” diyerek güçlü bir irade ortaya koymuşsunuz ve başarmışsınız.

Kapalı otoparkları, kent meydanları, Engelsiz Yaşam Merkezi, Terminal binaları, sayısız park, yeni yol ve bulvarlar, sosyal belediyecilik ve daha birçok hizmeti bizler dinlerken bile yorulduk, Başkan Şerifoğulları “aşkınan çalışan yorulmaz” diyerek hem  yaptı hem de anlattı.

Kim ne derse desin, kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, son 4.5 yıl şehrin makus kaderinin ciddi anlamda değiştiği ve yıllarca unutulmayacak ve Başkan Şahin Şerifoğulları’nın imzasını taşıyacak eserlerin sağanak halde yağdığı dönem oldu.

Başkan Şerifoğulları, yaptıkları hizmetleri anlatmakla kalmadı, yeni dönemde Elazığ için çok önemli bir vizyon ortaya koydu.

Artık klasik belediyecilik hizmetleriyle birlikte  şimdilerde prestij hizmetlerle nitelikli gelecek inşa etmenin hedeflerini ortaya koydu ve geleceğe dair önemli bir projeksiyon ortaya koydu.Şehrin ekonomisi, turizmi, eğitimi, üretimi ve markalaşması konusunda ülkede öne çıkan bir şehir olma sözünü verdi Başkan Şerifoğulları.

Yapar mı?  “Söz verdik, yaptık” diyen ve bunu somut örnekleriyle şehrin dört bir yanına mührünü vuran hizmetlerle tek tek anlatan bir başkan için yeni dönem ve yeni hedefler artık daha kolay.

 O, şehre ve insanlarına güvendi, gönüllerini kazandı, dualarını aldı, irade ortaya koydu, aşkına çalıştı ve sözlerini tuttu. 

Yeni dönemde yeni şeyler söyleyen, yeni hedefler ortaya koyan Başkan Şerifoğulları’na inanmak ve güvenmek için 4,5 yıllık hizmetler referans  olmaya yeter de artar bile…