Elazığ için Tek Adres

Zaman zaman ya yapılan bir bilimsel çalışma ya da sırf öğrenmek amacıyla ilimizin tarihi geçmişi, yaşayan uygarlıklar, kültür, sanat, edebiyat, yetiştirdiği değerler, coğrafi mekanlar, turizm potansiyelleri, mutfak kültürü, geleneksel oyunlar, folklor, ilimiz hakkında yazılan kitap ve makalelere ihtiyaç duyuyoruz.

Elazığ için Tek Adres
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aradığımız konu hakkında yaptığımız taramada önümüze birçok bilgi ve site geliyor. Ancak bunların doğruluğu ve bilimselliği konusunda tereddüde düştüğümüz zamanlarda olmuyor değil.

Aradığımız hemen her konuda bizlere sağlıklı ve güvenilir bilgiler sunacak bir resmi site ihtiyacımızı Elazığ Belediyesi karşıladı ve www.harput.web.tr doğdu.
Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, medeniyetler beşiği Harput’un tarihine ilişkin A’dan Z’ye görsel ve yazılı bilgilerin yer aldığı www.harput.web.tr ’yi hizmete sunduğundan haberiniz olsun. Artık değişik portallarda zaman öldürmeye ve o siteden o siteye gezmeye gerek yok.

Harput’un tarihi, kültürü ve mutfağı, Harput’taki tarihi eserler, Harput Kütüphanesi, Harput’a ait geçmişten günümüze fotoğraflar, videolar, Harput’a ait güncel haberler ve 7/24 Harput’un izlenebileceği canlı yayınları artık bu adreste bulmak mümkün.

 Son web teknolojileri ile desteklenen harput.web.tr, içerisinde yer alan arama motoru ile binlerce yazı ve makale arasından Harput ile ilgili tüm bilgilere hızlıca ulaşılmasını sağlıyor.

Yapacağımız tek iş google aramalarında "Harput" yazmak. İlk sayfa da ve ilk sırada çıkarak Harput ile ilgili insanların doğru bilgiye ulaşması harput.web.tr’den. Özellikle Elazığ hasretiyle yanıp tutuşan gurbetteki hemşerilerimize önemli tarihi yerleri 3D sanal tur ile sunuluyor.

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün tarihe not ve kayıt düşülecek bu hizmetinden uzak kalmayalım ve bizi bizim sitemizden öğrenelim.