Elazığ Hipodromu'nda Anlamlı Proje Hayata Geçiyor

Engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Elazığ Hipodromu'nda empati parkuru hayata geçirilecek.

Elazığ Hipodromu'nda Anlamlı Proje Hayata Geçiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ile bir araya gelen Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, 2024 ilkbahar-yaz yarış sezonunun Elazığ’da, 17 Nisan Çarşamba günü başlayacağını söyledi.

Çeşitli etkinliklerle başlayacak olan sezonun ilk önemli koşusu olan Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu, saat 20.00’da gerçekleştirilecek.

“TÜM YARIŞSEVERLERİ VE HALKIMIZI BEKLİYORUZ”

Müdür Demirçelik, yeni sezonda yarış severleri Elazığ Hipodromu’na davet etti. Demirçelik; “17 Nisan itibariyle Elazığ Hipodromu yarış sezonu başlıyor. Yarış severlerimizi hipodromumuza bekliyoruz. Bunun dışında hipodromumuz bildiğiniz üzere bir sosyal yaşam alanı. Hipodromumuzdaki piknik alanlarına geri dönüşüm bahçemiz, tıbbi aromatik eğitim bahçemiz ve diğer alanlarımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, Engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Empati Parkuru Projesi’ni hayata geçireceklerini söyledi. Demirçelik; “Bu yıl il milli eğitim müdürlüğü ile beraber organize ettiğimiz empati parkuru. Empati parkuru engelli bireylerin yaşadığı zorlukları anlatmak için bir farkındalık parkuru. Bu parkur içinde bedensel, işitsel ve görme engelliler için ayrı ayrı parkurlar oluşturuldu. Okullardan gelecek öğrencilerimize bu farkındalığı bu parkurda yaratacağız. Tüm hemşehrilerimizi parkurumuzu ve diğer alanlarımızı görmek için Elazığ Hipodromu’na bekliyoruz” dedi.

Elazığ Hipodromu'nda Anlamlı Proje Hayata Geçiyor