Elazığ – Erzurum dostluğu pekişti!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor ile Erzurumspor arasında oluşturulan gönül köprüsü her iki ilin protokolünü bir araya getirdi

Elazığ – Erzurum dostluğu pekişti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor ile Erzurumspor arasında oluşturulan gönül köprüsü her iki ilin protokolünü bir araya getirdi.
Hazırlık kampını Erzurum’da yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, önceki akşam Erzurumspor camiasının düzenlediği yemek organizasyonuna iştirak etti.
Erzurum Bş. Bld. Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Elazığspor Başkanı Sedat Karataş ile yönetim kurulu üyeleri, BB. Erzurumspor Başkanı Dilaver Yılmaz ile yönetim kurulu, basın mensupları ve taraftarlar katıldılar.
Yemek organizasyonu sonrası açıklamalarda bulunan BB. Erzurumspor Başkanı Dilaver Yılmaz, Elazığspor’u ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, birlikte süper lige çıkmayı çok arzuladıklarını söyledi.
Elazığspor Başkanı Sedat Karataş ise Erzurum’un Elazığ için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, misafirperverliklerinden dolayı şükranlarını sundu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Elazığlılar ile çok sıkı dostluklara sahip olduklarını kaydederek, iki şehrin aynı kültüre sahip olduğuna dikkat çekti.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, her Elazığlı’nın Elazığ’dan sonra ikinci tercihinin Erzurum olduğuna dikkat çekerek, iki şehrin bölgedeki önemine vurgu yaptı.
Son olarak konuşan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sporun iki şehri birleştirdiğini ifade ederek 5 Ağustos’ta oynanacak Elazığspor – BB. Erzurumspor maçına tüm Erzurumlular’ı beklediklerini ifade etti.
Organizasyon karşılıklı hediye takdimlerinin akabinde son buldu.