Elazığ Enerji Haksen İl Başkanlığına Bülent Yenisu atandı

Haksen Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Enerji Haksen Elazığ İl Başkanlığına Bülent Yenisu'nun atandığını duyurarak tebrik etti.

Elazığ Enerji Haksen İl Başkanlığına Bülent Yenisu atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan açıklamada Elazığ ilinde yetkilendirilerek enerji iş kolunda kamu memurlarının üye olabileceği Enerji Haksen il Başkanı olarak atanan Bülent Yenisu şu ifadeleri kullandı;

"Elazığ doğumluğum, Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat fakültesi Ziraat Mühendisliği 2005 yılı mezunuyum, özel sektörde 5 yıl kadar çalıştıktan sonra 2010 yılında kamuya geçtim, Devlet Su işlerinde 9. Bölge Müdürlüğünde Teknik Hizmetlerde çalışmaktayım. Munzur üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim dalında yüksek lisansıma devam etmekteyim. Kamu çalışanları HAKSEN Genel merkezimizin tensipleriyle Enerji Haksen il Başkanlığı görevine getirilmem sebebiyle Genel başkanımız Ayhan Çivi bey teşekkür ediyorum. Devlet memurlarının hak arama yerlerinin ancak sendikacılıkla olur şuuru ile Enerji Haksene bağlı kamu çalışanlarımızın mali ve sosyal haklarını koruma ve refahı için el birligi ile çalışacağız. Buradan tüm kamu çalışanlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.