Elazığ 'Emniyet'te  

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimizde huzur ve güvenliği artırmaya yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Göreve geldikten sonra vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamaları için gece gündüz demeden çalışan Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel'in büyük gayretleri ile ilimiz daha huzurlu bir şehir haline geldi. 

Elazığ 'Emniyet'te  

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti, uyuşturucu tacirlerinin tespiti, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik uygulamalara devam ediliyor. Halkın yoğun olduğu yerlerde ve iş yerlerinde denetimlerini artıran ekipler, suç ve suçlularla mücadele de ise büyük bir gayret gösteriyor. 

Elazığ 'Emniyet'te  

SUÇLUYA TAVİZ YOK 

Öte yandan son bir buçuk ayda polis ekipleri tarafından on binden fazla kişi denetlenirken, kesinleşmiş hapis cezası olan birçok şahıs  yakalanarak adalete teslim edildi.

Denetimlerde silah, uyuşturucu madde, çok sayıda kesici alet ve sahte paralar ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle okul çevresi, metruk bina, parklar, umuma açık yerler ve araç denetimlerinin aralıksız süreceği öğrenildi.

Elazığ 'Emniyet'te  

OKUL ÖNLERİ GÜVENLİ 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan okul önlerindeki denetimler de sürüyor.  İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince çocukların eğitimlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri, her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması amacıyla okul önü ve çevrelerinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslara ve araçlara yönelik denetim gerçekleştiriliyor.  

Elazığ 'Emniyet'te  

ADNAN KARAYEL FARKI 

2017 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'nda Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Adnan Karayel, 02.08.2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Kararname ile Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne atanarak 09.08.2023 tarihinde ilimizde göreve başladı. 
Disiplin ve meslek aşkı ile kısa süre de Elazığlıların da çok sevdiği bir isim olan Karayel, asayiş olaylarının azalmasına büyük katkısı oldu. 

Elazığ 'Emniyet'te  

ASAYİŞ OLAYLARINDA DÜŞÜŞ YAŞANIYOR 

Geçmiş dönemlerde başta hırsızlık, silahlı saldırı ve kavgalarla Elazığ’da her gün yaşanan olaylar medyanın da gündeminde yer almış ve vatandaşların tepkisini çekmişti. 

Adnan Karayel’in Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne atanması sonrasında alınan önlemler ve kararlı tutumuyla birlikte asayiş olaylarında ciddi bir düşüş yaşanırken, yapılan denetimler sayesinde halkımız daha huzurlu bir hayat yaşamaya devam ediyor. Emniyet güçlerinin halk ile diyaloğu ve görev bilinci ile halkın sorunlarına çözüm bulması her kesimden insanın da takdirini kazanıyor.

MEDYA KURULUŞLARINA ZİYARET

Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, başarılı uygulamalarıyla ilimizdeki asayiş olaylarının düşmesini sağlarken, şehrin diğer paydaşlarına ziyaretler gerçekleştirerek konu hakkında bilgilendirme yapıyor ve sürece olumlu katkı anlamında destek istiyor.

Bu kapsamda ilimizde görev yapan il yöneticileri, kamu kurumlarının yöneticileri ile bir araya gelen Karayel, medya kuruluşlarını da ziyaret ederek ortak çalışmaların yürütülmesinin adımlarını atıyor.

VATANDAŞLAR MEMNUN

İlimizde geçmiş yılara oranda asayiş olaylarında belirgin bir düşüş yaşanmasından memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, bu güvenli ortamı sağlayan Emniyet Müdürü Adnan Karayel ile mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorlar.