Elazığ'dan Paris'e 'Milli Gururumuz'

Milli boksör Gizem Özer, önemli bir başarıya daha imza atarak 8. kez Türkiye şampiyonu olmuştu. Milli sporcumuz, son zaferiyle birlikte gözünü Paris Olimpiyatları'na dikerek canla başla çalışmalarına devam ediyor.  Özer, sabahın erken saatlerinde Elazığ'daki son antrenmanı tamamlamak için Elazığ Atatürk stadyumuna geldi.

Elazığ'dan Paris'e 'Milli Gururumuz'

Milli boksör Gizem Özer; “Kastamonu kampından yeni geliyoruz 3 haftalık bir süremi vardı, 3’lü bir kamp yaptık” dedi.

Elazığ'dan Paris'e 'Milli Gururumuz'

“27’SİNDE İLK MAÇIMA ÇIKACAĞIM”

Milli boksör Gizem Özer; “Kolombiya ve Fransa takımlarıyla birlikte güzel sipanik maçlar yaptık. 22 günlük güzel bir antrenman süreciydi. Şu an Elazığ’dayız 3 günlük bir antrenman programım olacak. Fransa’ya 10 günlük bir kampa gidip ayın 15’inde tekrar Türkiye’ye döneceğiz. 23 Temmuz’da olimpiyatlar için yola çıkacağız 27’sinde ilk maçıma çıkacağım.

Elazığ'dan Paris'e 'Milli Gururumuz'

Çok heyecanlıyız, inşallah orada ülkemizi güzel bir şekilde temsil edip madalyamızı hem ilimize hem de ülkemize getireceğimize çok inanıyoruz. Elazığ Belediye Spor Kulübüne, Şahin başkanımıza, Nazif Bilginoğlu başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Desteklerini hiç esirgemiyorlar. Her zaman yanımızdalar Elazığ Gençlik İl Spor Müdürümüz Abdulsamet Eren’e çok teşekkür ederim, ilgisi çok büyük. İnşallah güzel bir sonuçla ülkemize geri döneceğiz” ifadelerine yer verdi. 

Elazığ'dan Paris'e 'Milli Gururumuz'

“ELAZIĞ’DAKİ SON ÇALIŞMAMIZI YAPMAK İÇİN GELDİK”

Türkiye Boks Federasyonu Elazığ il temsilcisi milli boksör ve milli takım boks antrenörü Cemil Döndü; “Kastamonu’daki son etap kampımızı bitirdik, Elazığ’da 4 günlük bir süremiz onu değerlendirdik. Sabah 09.00-10.00 arası antrenmanımızı gerçekleştirmek için Elazığ Atatürk stadyumundayız. Allah nasip ederse 5 Temmuz’da Paris’e gitmek için yola çıkacağız. 5-15 Temmuz arası 12 ülkenin katılacağı hazırlık kampına katılacağız. 15 Temmuz’da Türkiye’ye geri döneceğiz, 23’üne kadar 1 haftalık boşluğumuz kalıyor onu da ya Kastamonu’da ya da Bolu’da bulunan Fenerbahçe tesislerinde veya Riva’da hazırlanacağız.  Elazığ’daki son çalışmamızı yapmak için geldik. Memleketimizde hemşerilerimizi gördük, onların dualarını bekliyoruz. Ben bu süreçte sponsorumuz olan Red Colour ve Umran Ekspersiz ailesine çok teşekkür ediyorum. İnşallah başarıp geleceğiz” dedi.

Elazığ'dan Paris'e 'Milli Gururumuz'

“ ÇALIŞMALARINA ÇOK CİDDİ ANLAMDA DEVAM EDİYOR”

Elazığspor Kulubü başkanı Nafiz Bilginoğlu; “Milli Boksörümüz, Belediyespor Kulübümüzün sporcusu Gizem’in sabah idmanına geldik. Günlük idmanlarla inaşşah önümüzdeki Paris Olimpiyatlarına katılacak olan Milli sporcumuz şu an itibariyle çalışmlarını Elazığ’da sürdürüyor. Daha önce Cemil hocamızla birlikte Gizem, sürekli milli takım kamplarında Kastamonu’da bu hazırlıklarına devam ediyordu. Sporcumuz fırsat buldukça ilimize geliyor ve buradaki anlarını da idmanlarla geçiriyor. Çalışmalarına çok ciddi anlamda devam ediyor. Hakikaten böylesine bir sporcumuz ve yıllardır Elazığ boksuna hizmet veren Cemil Döndü hocamız ve Sayın Belediye Başkanımızın kendisinin sporcu olması, spora bu anlamda gençliğe verdiği önemle birlikte desteklerle ciddi anlamda Türkiye’de büyük bir başarıyı imzalamış vaziyetteyiz. Cemil hocamıza Gizem’e bütün boks sporcularımıza teşekkür ediyorum. Gençlik Spor Kurum müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sadece Gizem’in şahsında değil, birçok sporcuyu bu anlamda öncelikle yerel bazda daha sonra da ulusal bazda ve olimpiyatlara gidecek şekilde sporcular yetiştireceğimize inanıyorum.

Elazığ'dan Paris'e 'Milli Gururumuz'

“GİZEM’İ TRT EKRANLARINDA BİRLİKTE İZLEYECEĞİZ VE İNŞALLAH GURURLANACAĞIZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren; “Tabi spor kültürü içerisinde sportif faaliyetler içerisinde olimpiyatlar bunların en büyüğüdür. Bizim de Elazığ’dan bir sporcunun olimpiyatlara gitmesi bizim için e büyük mutluluktur. Bu anlamda ben çok mutlu ve gururlu olduğumu ifade edeyim. 2024 Paris Olimpiyatlarına Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Gizem Özer’i göndereceğiz. Şehir olarak tabi hepimiz Gizem’i bağrımıza basacağız ve inşallah olimpiyatlardan başarıyla dönecek. Hem gizemi hem cemil hocayı 2024 Paris Olimpiyatları’nda 26 Temmuz’da göndereceğiz ve Gizem’i TRT ekranlarında birlikte izleyeceğiz ve inşallah gururlanacağız” ifadelerine yer verdi.

Elazığ'dan Paris'e 'Milli Gururumuz'