Elazığ'daki araç sahipleri dikkat! Kalitesiz malzeme kullanan oto yıkamalara gitmeyin

Servetler bağladığımız araçlarımızı yıkatırken çok dikkat etmeliyiz. Araca zarar verecek olan oto yıkamalardan kaçınmalıyız. 

Elazığ'daki araç sahipleri dikkat! Kalitesiz malzeme kullanan oto yıkamalara gitmeyin

Bu işte profesyonel olan yıkama sahibi Sirac Bey Hakimiyet’e oto yıkama piyasası hakkında bilgiler verdi. İşte detaylar…

Bu işe yıllarını veren işletme sahibi Sirac Bey: “Araç yıkanırken 1’inci olarak çok büyük bir sorumluluk altındayız. Burada çalışırken en başta kullanılan malzemelere dikkat edilmeli, mesela bir köpüğün kalitesini içindeki kimyasını sonrasında kullanılan parlatıcıların nasıl üretildiğine dair bir bilgimiz olmalı. Her arabaya her ürün kullanılmıyor, bunu iyi bir bilgi olarak edinmeliyiz.  İş basit bir iş olarak görünebilse de meslek sırları var. Bu işte de çok ince detaylar var.” Dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZİN EMEĞE SAYGI DUYMASINI İSTİYORUM”

 Müşterilerinden saygı beklediğini söyleyen Sirac Bey: “Müşterilerimiz bazen geliyor araçlarımızda böyle sorunlar yaşıyoruz çizilme gibi durumlar ortaya çıkıyor. Aslında emeğe saygı duymuyoruz. Bizim kültürümüzde bu çok yüksek bir seviyeyi aşmış durumda. Yurtdışını da gördüm. Avrupa'da yaşamışlığım var. Kültür olarak sorumluluğumuz çok kötü.” Şeklinde konuştu.

“BU İŞTE İŞÇİLİK 2’İNCİ PLANDA”

Hep bir adım ileriye gitmek için çabaladığını belirten İşletme sahibi: “İyi üründen kastım köpüğümüz parlatıcımız, parfümümüz, cilamız kullandığımız pasta cilamız tabii ki de bunların maddiyatı önemsiz. Kullanılırken onun bize verdiği zevk performans bunlar çok önemli oluyor. Yani çok dikkat edilmesi gereken şeyler en önce malzeme, sonra işçilik. İşçilik ikinci plana düşüyor. Beraber olduğum arkadaşlarım fikir alışverişi yaparak yürüdüğüm arkadaşlar. Sektörde ilerlemek için çok iyi kalitede ürünler kullanmaya çalışıyoruz.” Dedi

“50TL FAZLA ALIYORUM İŞİMİN HAKKINI VERİYORUM”

Son sözlerini söyleyen Siraç Bey: “İyi ürünü müşteri de fark ediyor ister istemez adam geldiğinde bir yıkama da 50TL fazla alınca ilk baş zoruna gidiyor. Sonradan bir daha kendisi geliyor. 50TL daha fazla veriyor. Neden? Çünkü fark ediyor kaliteyi. Elazığ’da iki üç tane yıkamanın haricinde oto kuaförünün haricinde iyi malzeme kullanan yok. Maddiyat dönsün iş gelsin gitsin ama mesele benim için o değil. Bu böyle olmaması lazım. Çünkü bir araba almak şu anda çok büyük bir sorun. Kendi aracınızda kullanmak istemediğiniz bir ürünü başkasının aracında kesinlikle kullanmayın.” Diyerek konuşmasını bitirdi.