Elazığ'da Yeni Dönemde Yatırıma Dönüşen Projeler

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapı kapı, hane hane gezerek yaptıklarını ve yapacaklarını anlatıp destek istemeye devam ediyor.

Elazığ'da Yeni Dönemde Yatırıma Dönüşen Projeler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın uzun yıllardır hayali olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’ni, Harput’un turizm potansiyeline değer katan Harput Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası’nı, Çaydaçıra Mahallesi’nde hizmete başladığı günden itibaren vatandaşların vazgeçilmezleri arasında yer alan Kent Köy Yaşam Alanı’nı şehre kazandıran ve 100 proje vadetmesine rağmen 116 projeyi hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde Elazığ’ın gelişim ve değişim sürecini hızlandırma adına her alanda vizyon ve marka projeleri yatırıma dönüştürmeye hazırlanıyor.

Elazığ'da Yeni Dönemde Yatırıma Dönüşen Projeler

VATANDAŞLARIN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

2019 yılında 100 proje vadetmesine rağmen 5 yıllık görev süresinde 116 projeyi hayata geçiren Başkan Şerifoğulları, Elazığ Dilek Kardeşler NEW Holland Bayi İşletme Sahibi Osman Dilek’in ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, talepleri dinledi, Elazığ’a kazandırdığı yatırımlar ve yeni dönemde gerçekleştireceği projelerini anlatarak destek istedi. Vatandaşlar, 2024-2029 yılları arasında göreve devam etmesini istediği Şahin Şerifoğulları’na desteklerinin artarak süreceğini ifade etti.

Elazığ'da Yeni Dönemde Yatırıma Dönüşen Projeler

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ALTYAPI SORUNUNA NEŞTER VURDUK”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, İş İnsanı Adem Akbulut ve ailesinin misafiri oldu. Programda konuşan Başkan Şerifoğulları; “5 yıl boyunca bizler, Elazığ’a kazandırdıklarımızla kendimizi ispat ettik. Meydanlar, yer altı otoparkları, Fuar Ve Kongre Merkezi, Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali, Mini Terminal, Engelsiz Yaşam Merkezi, Kapalı Çarşı, Bakırcılar Sokak ve Saray Cami etrafı restorasyon çalışmaları, Kent Köy, Kanal Boyu Islah Projesi, çocuk oyun alanları, yeni yaşam alanları, kentsel dönüşüm çalışmaları gibi çok önemli yatırımları aziz şehrimize kazandırdık. Altyapı sorunu yıllardan beri süregelen bir problemdi. Bu soruna neşter vurarak Allah’a hamdolsun içme suyu hattı, yağmurlama hattı gibi çalışmalarımıza başladık ve devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, ulaşımdan sosyal belediyeciliğe kadar her alanda şehrimizin her köşesine bir hizmetimiz oldu.” dedi.

Elazığ'da Yeni Dönemde Yatırıma Dönüşen Projeler

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ŞEHRİMİZİ ÜST LİGLERE TAŞIYACAK YATIRIMLARA İMZA ATMAK İSTİYORUZ”

Başkan Şerifoğulları; “Yeni dönemde, şehrimizi üst liglere taşıyacak yatırımlara imza atmak istiyoruz. Projelerimizin arasında yer alan 350 dönümlük Millet Bahçesi, şehrimize değer katacak. Bizleri en çok heyecanlandıran projelerden biri Orduevi Meydanı ve Yer Altı Projesi olacak. Şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandıracak olurken, otopark ihtiyacımıza da cevap verecek bir yatırımı gerçekleştireceğiz. Hazardağlı Kavşağı ve Eski Sebze Hali Kavşağı'na battı çıktı yapacağız, Oto Kiralamacılar Sitesi'ni esnafımız için inşa edeceğiz. Kentsel ve yerinde dönüşüm çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Doğukent Mahallemize Masal Köyü’nü kazandıracağız. Harput’tan Hüseynik’e kadar teleferik projemizi hayata geçireceğiz. Şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik ve gelişim, değişim sürecini hızlandırma adına her alanda vizyon ve marka projelerimizi yatırıma dönüştüreceğiz.” diye konuştu.