Elazığ'da Workshop Etkinliği 

Elazığ'da bir ilke imza atan usta öğreticiler hafta sonları Teknocafe'de el sanatları üzerine workshop düzenliyorlar. 

Elazığ'da Workshop Etkinliği 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonlarını kaliteli bir şekilde geçirmek sosyalleşmek ve el becerilerini geliştirmek isteyen herkes hafta sonları pazar günü Teknocafe’de saat 12 ile 15 arası düzenlenen workshop etkinliğine katılarak aynı zamanda sosyalleşiyorlar. 

Bu eğitimleri sosyal medyada Ukten,İrem seramik ve Betül organik bebek kullanıcı adıyla ürünlerini sunan usta öğreticiler vermektedir. Yaklaşık 1 ay önce başlanan bu etkinliğe her geçen gün yoğun bir katılım ve talep olduğunu söyleyen usta öğreticiler farklı içerik ve konseptlerle eğitimi çeşitlendireceklerini söylüyorlar . 

Katılım sağlayan kursiyerler de burada olduklarını memnuniyetle dile getiriyorlar her yaştan insanın cinsiyet fark etmeksizin katıldığı bu etkinlikte her biri ayrı ayrı yeteneklerini keşfettiklerini ve yeni insanlarla tanışıp kaliteli vakit geçirdiklerini dile getirdiler.

Asıl amaçlarının Elazığ’a değer katmak ve her zaman kültürel etkinliklerde  bir adım önde olması için çabalamak olduğunu söyleyen Tekno Cafe sahibi Safa Özcan ve usta öğreticiler  Betül Çoban,Başar Altunyuva ve İrem Yılmaz herkesi bu workshop etkinliklerine beklediklerini dile getirdiler.