Elazığ'da Uzakları Yakın Eden 'Çeşme'

Elazığ'da uzun zamandır faaliyet gösteren İyilik Çeşmesi Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir farkındalık örneği gösterdi.

Elazığ'da Uzakları Yakın Eden 'Çeşme'

“Orada bir köy var uzakta” sözüyle yola çıkan İyilik Çeşmesi Derneği üyeleri, Maden ilçesinde bulunan Hazar İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilere karne hediyesi olarak tuttukları takımın formasını dağıttı.

Elazığ'da Uzakları Yakın Eden 'Çeşme'

“TEK AMACIM ONLARIN GÖNÜLLERİNİ KAZANMAK”

Futbolun sadece erkeklere özgü bir spor dalı olmadığını bütün çocuklara küçük yaşlardan itibaren aşıladıklarını belirten İyilik Çeşmesi Derneği Başkanı İbrahim Sedat Çetin, “Ben çocuklarımızı hep bir gördüm, cinsiyet ayrımı yapmadım. Tek amacım onların gönüllerini kazanmak” şeklinde konuştu.

Elazığ'da Uzakları Yakın Eden 'Çeşme'

“KARNE HEDİYELERİ BİZDEN”

Başkan Çetin, yaptığı açıklamada,

““Orda Bir Köy Var Uzakta” Sözünü Kendimize Şiyar Edinip Çocuklarımızın Olduğu Hiçbir Köy Uzak Değil Diyerek Elazığ Merkeze 70 Km Uzaklıktaki Maden İlçemizdeki Hazar İlk ve Ortaokulumuzu Bu Etkinliğimiz İçin Belirledik. İyilik Çeşmesi Derneği Olarak Her Yıl Geleneksel Hale Getirdiğimiz Köy Okullarına Ziyaret Programı Kapsamında Bu Yıl “Karne Hediyeleri Bizden” Etkinliğimiz ile Çocuklarımıza Tuttukları Takımların Formalarını Hediye Ettik. Çocuklar İle Futbol Maçı Yapıp, Çeşitli Oyunlar Oynayarak Eğlenceli Bir Gün Geçirmelerine Aracı Olduk. Forma Hediyemizin Yanı Sıra Öğrencilerimize Futbol Topu, Eşofman Takımı Spor Ayakkabı ve Kitap Armağan Ettik. Öğrencilerimizin Her Biri Geleceğimiz İçin Büyük Bir Değer Taşımaktadır. Dernek Olarak Toplumun Her Kesimine Dokunmaya, Öncelik Olarak Çocuklarımızın Mutluluğunu Arttırmaya Devam Edeceğiz. Bu Organizasyonda Emeği Geçen Herkese; Değerli Dernek Üyelerimize, Bağışçılarımıza, Okul İdaresine, Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz. Sizlerin İş Birliği Olmasaydı Bu Güzel Anı Yaşamak Mümkün Olmazdı. Sevgiler ve Saygılar ile” ifadelerine yer verdi.

Elazığ'da Uzakları Yakın Eden 'Çeşme'

Elazığ'da Uzakları Yakın Eden 'Çeşme'