Elazığ'da uyuşturucu operasyonu 4 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin çalışmaları sonucu uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla gözaltına alınan 1 şüpheli şahıs  ile daha önce narkotik suçlarından kesinleşmiş hapis cezası olan 3 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu 4 tutuklama

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.  Şüpheli şahısların üst, araç, ikamet ve işyerinde yapılan aramalarda 1 adet  ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 13 adet fişek çeşitli gramajlarda  sentetik, kannabinoid maddesi, metamfetamin, esrar ve 5 adet extacy hap ile 3  adet hassas terazi ele geçirildi.

Ayrıca yapılan çalışmalarda narkotik suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı