Elazığ'da taraftar grupları birleşmeli mi?

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig'de bir başarı hikayesi yazarak play-off şampiyonu olup TFF 2. Lig'e yükselen bordo-beyazlı temsilcimiz Elazığspor'un en büyük destekçisi namı Türkiye'ye yayılan tribünleri olmuştu. Bu sezon daha zorlu bir arenada görev yapacak olan temsilcimizin en büyük gücü olan taraftar grupları birleşmeli mi?

Elazığ'da taraftar grupları birleşmeli mi?

TFF 2. Lig’in zorlukları, Elazığspor'u ve taraftarlarını yeni bir mücadeleye zorluyor. Bu ligde başarılı olabilmek için sadece sahadaki performans değil, aynı zamanda tribün desteğinin de daha organize, daha güçlü ve daha etkili olması gerekiyor. Bu noktada, Elazığspor taraftar gruplarının birleşmesi fikri gündeme geliyor. Yıllardır gündeme gelse de taraftar gruplarının kendi içindeki fikir ayrılıkları bağları koparıyor.

ELAZIĞSPOR'UN BU ZORLU SEZONDA EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ YİNE TARAFTARLARI OLACAK

Tek bir çatı altında toplanan taraftar grupları, hem organizasyonel hem de lojistik anlamda daha etkili planlamalar yapabilir. Bu sayede, deplasman maçlarında daha organize seyahatler, tribün koreografileri, pankartlar ve tezahüratlar hazırlanabilir. Taraftarların geneli ise birleşme olmasa bile gruplar arasında çalışma yapılması yönünde hem fikir. Taraftar gruplarının ortak çalışması hem saha içinde hem saha dışında Elazığspor’u bir adım öteye taşıyacağına şüphe yok. Sonuç olarak, Elazığspor'un bu zorlu sezonda en büyük destekçisi yine taraftarları olacak.

Bu zorlu yolda sadece taraftar gruplarının değil şehrin de tek ses olması elzem.

 Peki Yıllardır süre gelen bu meselede Elazığlılar ne düşünüyor? Sizce taraftar grupları birleşmeli mi?