Elazığ'da Rektör adayı Prof. Özbey'den Ülkücülere sitem

Fırat Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Orhan Özbey, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın atanmasının ardından karara değil ancak ülkücülere sitem dolu bir açıklamada bulundu.

Elazığ'da Rektör adayı Prof. Özbey'den Ülkücülere sitem
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özbey, açıklamasında: “F.Ü. Rektörlük görevine Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tekrar atanmıştır. İnşallah Üniversitemiz için hayırlı olur...
Rektörlük görevine yıllardır gururla taşıdığım ÜLKÜCÜ kimliğimle aday oldum. Cumhur İttifakı hassasiyetimi gözeterek talip olduğum bu göreve tercih ve takdir edilmediğim için üzülmedim çünkü hep hayırlısı ve nasip dedim. 
Ama bu demek değil ki kırılmadım.
Benim kırılmam hiçbir zaman AK Partiye ve AK Partili siyasilere olmadı. Çoğunlukla hayırlı olsun nezaketi gösterdiler fakat hiçbirinden nezaket ziyaretim dışında bir beklentim ve isteğim olmadı. AK Partiye yakın adaylar varken şahsıma referans olmalarını beklemedim. AK Partililerin kendi içindeki kavgaları kendilerine yeter.
Ben Ülkücüyüm, referansım da Ülkücüler olmalıydı. Ülkücü bir rektörün yaptıkları ve başarıları ile Türkiye’ye örnek ve rol model bir yönetim tarzını göstereceğine inanmıştım. 
Adaylığımızı hayırlı etmeyen, tavrını ve duruşunu ülkücüden yana kullanmayan, ülkücü olduğunu düşündüğüm, hassasiyetlerini ve inandığımız değer yargılarını kaybetmiş siyasilere, yan kuruluşlara ve sendikalara elbette ki kırıldım. 
Keşke sadece beni kırmış olsalardı.
Ülkücü duruşumdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğim fakat beni kırmaya cesaret edenler de kırılacakları günü beklesinler. Şimdilik yalakalık yapmaya devam etsinler.
“Kurt Kışı Geçirir Ama Yediği Ayazı Unutmaz”.
(Sitemim ve tepkim şahıslara, kurumsal yapılara kimse hakaret içerikli yorum yapmasın)” ifadelerine yer verdi.