Elazığ'da Öğrencilerin Çevre Duyarlılığı Takdir Topladı

Elazığ'da A Kalem Kurs merkezinin öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sivrice ilçesine giderek çevre temizliği gerçekleştirdiler.

Elazığ'da Öğrencilerin Çevre Duyarlılığı Takdir Topladı

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde önemli bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. A Kalem Kurs Merkezi öğrencileri Sivrice Belediyesi ile ortak bir projede bir araya gelerek mesire alanları ve göl kenarında çevre temizliği gerçekleştirdi. Öğrencilerin bu duyarlı davranışı ve çevre hassasiyeti takdir topladı.

“ÇEVREYE DUYARLI OLMAMIZ GELECEĞİMİZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ”

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sivrice ilçesindeki çevre temizliğine katılım sağlayan Elif Arslan adlı öğrenci, Sivrice’yi ve Hazar Gölü’nü çok sevdiğini, temizliğin ve çevre duyarlılığının yeni nesillerin geleceği açısından çok büyük önem taşıdığını söyledi. Kirliliğin dünyanın yeni sorunu olduğunu belirten Arslan: “Adım Elif Arslan. Öğretmenlerimizle birlikte çevremiz ve dünyamız adına güzel bir faaliyette bulunmak amacıyla böyle bir etkinlik planladık. Bizler çevrenin, ağaçların, göllerin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Dünyanın yeni sorunu bu. İnsanların çevreye daha duyarlı olması gerekiyor. Özellikle doğal alanları kirletmemiz, israftan kaçınmamız bizim gibi genç nesillerin geleceği açısından çok önemli. Bizler bugün bu duyarlılıkla Sivrice ilçemize geldik. Elazığ’ımızın en kıymetli yerlerinden biri. Hem Sivrice’mizi hem Hazar Gölünü, ülkemizi ve dünyamızı çok seviyoruz. Çevreye sağladığımız katkıdan dolayı da çok mutluyuz. Öğretmenlerimize ve Sivrice Belediyesi’ne de çabamıza ortak oldukları için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Elazığ'da Öğrencilerin Çevre Duyarlılığı Takdir Topladı

A Kalem Kurum Müdürü Oya Alpdoğan ise öğrencilerinin çevreye bu kadar duyarlı olmaları ve yürekten bir çaba içerisine girmelerinin gurur ve memnuiyet verici olduğunu belirterek: “Bugün Sivrice ilçemizde önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Öğrencilerimiz gerçekten bu proje için çok istekli oldular ve büyük bir gayret gösterdiler. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çevreye bu denli hassasiyet göstermesi gerçekten mutluluk verici. Projemize katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Sivrice Belediyesi’ne de destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ise kurs merkezi yetkilileri ve öğrencilere çevreye olan ilgi ve çabaları nedeniyle teşekkür etti