Elazığ'da Hatipoğlu Dönemi

Son valiler kararnamesiyle ilimize atanan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu görevine başladı.

Elazığ'da Hatipoğlu Dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karşılama töreninde bir konuşma yapan Vali Hatipoğlu, “Can ve mal kayıpları yaşanan 24 Ocak 2020 Elazığ ve 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sonrası ilimizin yapı stoku büyük zarar görmüştür. Bu kapsamda devletimizin büyük gayret ve çabasıyla hak sahibi vatandaşlarımıza konutların büyük bir kısmı teslim edilerek depremzede vatandaşlarımız sıcak yuvalarına kavuşmuştur. Kalan hak sahibi vatandaşlarımızın da bir an önce konutlarına kavuşmaları için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diyerek şehrin sorunlarına hâkim olduğunu ortaya koydu.

Yine Valimiz Hatipoğlu; “Elazığ'ın potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak, ekonomik ve sosyal kalkınmasını hızlandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Her bir Elazığlının refah ve mutluluğu bizim en öncelikli hedefimiz olacaktır. Valilik bir yükselme meselesi değil bir yüklenme meselesidir. Hizmetlerimizi yürütürken hizmetkarı olduğum Cumhuriyetimizin en çok kimsesizlerin kimsesi olduğu ilkesini şiar edineceğiz.” diyerek de hem kendine hem de şehre bir hedef koydu ve bunun için gayret göstereceğini ifade etti.

İlimize genelde kaymakam ve Bakanlık müfettişi oldukları halde vali olarak atanan isimlerden sonra; tecrübeli, neyi nasıl yapacağını bilen, vizyon sahibi ve şehre geldiği gün ile görev sonunda şehirden ayrılacağı tarih arasında kendisiyle anılan, şehrin eksikliklerini tamamlayıp bir farkındalık oluşturan bir vali olarak iz bırakma azmi ve heyecanı gördüğümüz Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu’na Hakimiyet Gazetesi olarak görevinin hayırlı olması dileklerimizle başarılar diliyoruz.