Elazığ'da gençlerin sıklıkla gittiği o mekan

Gençler sık sık mekanlarda arkadaşlarıyla oturup hoş sohbetler edip kahvelerini içiyor. Gençlerin sıklıkla gittiği Happy Purple Kafe ise gençlerin son zamanlarda ilgi odağı oldu. İşletme sahibi Adem Çelikel mekanının neden bu kadar çok tercih edildiğini Hakimiyet'e anlattı. İşte detaylar…

Elazığ'da gençlerin sıklıkla gittiği o mekan

Adem Çelikel, işletmelerinin öğrencilere yönelik konumunun büyük bir avantaj sağladığını belirtti. Ailelerin özellikle sabah serpme kahvaltısını tercih ettiğini ifade eden Çelikel, menülerinin zenginliğine ve çeşitlerine dikkat çekerek "Öğrencileri çok sevdiğimiz için burada sıcak bir aile ortamı oluşturduk. Onlarla samimi bir ilişki kuruyoruz," dedi.

Elazığ'da gençlerin sıklıkla gittiği o mekan

“HER ÜRÜNÜMÜZ GÜNLÜK YAPILIYOR”

Çelikel, yemeklerinin lezzetine ve günlük taze yapımına vurgu yaparak: "Tadına bakmadığımız, kendimizin yemediği hiçbir ürünü müşterilerimize satmayız. Önceden öğrenci olduğumuz için onların neyi sevip neyi sevmediğini çok iyi biliyoruz” diye ekledi.

“İYİ Kİ VARLAR”

Öğrencilerin mekanlarını sık tercih etmesinin nedeninin onlara sevgiyle yaklaşmaları olduğunu dile getiren Çelikel: "Öğrenciler gerçekten kıymetli değerler. Geleceğimizin umutları. Onlar var ki biz varız," şeklinde konuştu.

“AİLE ORTAMI SUNUYORUZ”

Sıcak bir aile ortamı sağladıklarını ve öğrencilerin kendilerini yabancı hissetmediklerini belirten Çelikel: "İlk geldiklerinde valizlerini bırakıp hemen çaylarını içmeye geliyorlar. Onları bir abi olarak seviyoruz," diyerek mekanın samimiyetini vurguladı. "İyi ki varlar," sözleriyle öğrencilerin kendileri için ne kadar önemli olduğunu ifade etti.