Elazığ'da evlenecek gençlere Umut Kervanı'ndan destek

Elazığ Umut Kervanı İnsani yardım ve Eğitim Kültür Derneği Vakfı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Elazığ'da evlenecek gençlere Umut Kervanı'ndan destek

Etkinliğe Umut Kervanı İnsani yardım ve Eğitim Kültür Derneği Vakfı  genel başkan yardımcısı Erdal Elibüyük katılım sağladı.

30 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTERİYOR

Başkan Erdal Elibüyük “Umut Kervanı İnsani yardım ve Eğitim Kültür Derneği 2013 yılından itibaren vakıf statüsüne kavuşmuştur. Öncesinde en az 10 yıllık bir dernek serüveni bulunmaktadır. Bugünden itibaren kamu yararıyla çalışmakla alakalı bütün alt yapısını oluşturmuş gerekli girişimleri en kısa sürede yapmak suretiyle dünya mazlumlarının ve mağdurlarının umudu olma yolunda ilerliyoruz. Yaklaşık 30 ülkede faaliyet gösteren Umut Kervanı İnsani yardım ve Eğitim Kültür Derneği Vakfı Huzura adım projesiyle ilgili olarak çalışmalar yürütmekteyiz” dedi.

Elazığ'da evlenecek gençlere Umut Kervanı'ndan destek

“AMACIMIZ EVLENECEK OLAN GENÇLERİMİZİN SIRTINDAKİ YÜKÜN BİRAZ HAFİFLETEBİLMEK”

Elibüyük; "Gazze katliamlarının artmasıyla birlikte rafa kaldırdığımız Huzura Adım projesiyle Türkiye genelinde 100 tane ihtiyaç sahibi gençlerimizin evliliklerine destek paketi olarak nitelendirilmekte. Amacımız evlenecek olan gençlerimizin sırtındaki yükün biraz hafifletebilmek. Önümüzdeki yıllarda bu yükün tamamını almakta hedeflerimiz arasında yer almaktadır. 5 ihtiyaç maddesinden oluşan bir hediye paketi olacaktır. Paket İçerisinde beyaz eşyadan, mobilyaya kadar temel ihtiyaçlar yer alacaktır. Gayemiz 2024 yılı bitmeden faaliyete geçirmek olacaktır. Önümüzdeki senelerde hem sayısal anlamda hem çeşitlilik anlamında arttırarak devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Elazığ'da evlenecek gençlere Umut Kervanı'ndan destek

SADECE MADDİ DEĞİL MANEVİ DESTEK

Başkan Erdal Elibüyük; "Bizler Umut Kervanı İnsani yardım ve Eğitim Kültür Derneği Vakfı sadece vakıf olarak insanların günlük maddi ihtiyaçlarına değil bununla beraber manevi anlamda çocuklarımızı uyuşturucu maddelerden uzak tutmak için, kötü alışkanlıklardan uzak kalması için elimizden gelen çalışmaları gerçekleştireceğiz" dedi.