Elazığ'da Bu Yaz 3719 Öğrenci Kulaç Atıyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yüzme tesisleri GSB Spor Okulları kapsamında yoğun ilgi görüyor.

Elazığ'da Bu Yaz 3719 Öğrenci Kulaç Atıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çocukların ve gençlerin yaz tatillerini fiziksel, sosyal açıdan verimli bir şekilde geçirmeleri amacıyla Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan GSB Spor Okulları tüm hızıyla sürerek yüzme branşında toplam 3719 kişiyi ağırlıyor.

Elazığ’da yaz okulu programı kapsamında 3719 öğrenci yüzme alanında antrenman yapıyor.

Elazığ'da Bu Yaz 3719 Öğrenci Kulaç Atıyor

Tüm branşlar ile Elazığ’da aktif olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaz sıcaklarının etkisinden bunalan çocuklara ve gençlere yüzme branşında da hizmet vererek çocukların yanında oluyor.

Olimpik Yüzme Havuzu ve Doğukent 15 Temmuz Şehitleri Portatif Yüzme Havuzunda hizmet vererek Olimpik Yüzme Havuzunda 3200, Doğukent 15 Temmuz Şehitleri Portatif Yüzme Havuzunda ise 519 öğrenciye antrenman yaptırıyor.

Havuzlarda toplam 27 antrenör ve 16 cankurtaran ile hizmet veriyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “ yazın sıcak günlerinde Olimpik Yüzme Havuzumuzda ve Doğukent 15 Temmuz Şehitleri Portatif Yüzme Havuzumuzda 27 antrenör ve 16 cankurtaran ile hizmet vererek yaz sıcaklarından bunalan çocuklarımıza ve gençlerimize antrenman yaptırıyoruz. Yazı gençlerimizle antrenmanlar yaparak dolu dolu geçiriyoruz” dedi.