Elazığ'da Bir Kurum Daimi İşçi Alımı Yapacak!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Elazığ dahil 53 ilde Taşra Teşkilatı sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmek üzere 240 Tekniker alımı yapılacağını duyurdu.

Elazığ'da Bir Kurum Daimi İşçi Alımı Yapacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş Şirketi (TEİAŞ) lise ve önlisans düzeyinde işçi alımı yapacak. 5 Harita Teknikeri, 18 Elektronik Teknikeri ve 217 Elektrik Teknikeri olmak üzere toplamda 240 işçi alımı gerçekleştirecek.

TEİAŞ A.Ş’den gelen duyuruda, “ Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar  Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre 5'İ Harita, 18'i Elektronik ve 217'si Elektrik olmak üzere toplam 240 Tekniker alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

Durumları başvuru şartlarına uyanlar, ilanın İŞKUR'un internet sitesinde yayımlandığı tarihten itibaren (5-9/08/2024 tarihleri arası) 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden "İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya e- Devlet üzerinden  başvurularını yapabilecektir.